Woman black
#topdružba majice
Kaj početi na deževen dan?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 25. junij 2018

Neka misel pravi, da ne obstaja slabega vremena, obstajajo le oblačila, ki niso primerna za vsako vreme. Danes smo se zbudili v deževen ponedeljek, s Semaforumom pa preveri, kako je lahko tudi takšen dan čisto zabaven!:)

POJDI V MUZEJ ALI GALERIJO

Sigurno še nisi obiskal vseh muzejev v svojem mestu in deževen dan je idealen, da preveriš, kateri bi to lahko bil. Ena izmed najnovejših pridobitev je Ljubljanski muzej iluzij, ki je med Slovenci hudo priljubljen, a gotovo obstaja tudi veliko tistih, ki ga še niste obiskali. Predlagamo, da se do muzeja ali galerije obvezno odpravite v gumijastih škornjih, ne samo, da vam ne bo premočilo, ampak tudi zato, da boste v sebi spet odkrili otroka in nazaj do doma priskakali po lužah. Poizkusi in na Semaforumu spoznaj nekoga, s katerim bi lahko bilo čofotanje po lužah, super ideja!:)

S171 1024x1024
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
NAREDI KNJIGO DOMAČIH RECEPTOV

Okej, gotovo se tudi pri tebi doma po predalih in raznih zvezkih nabira en kup starih, domačih receptov mam in babic, ki bi jih skupaj bilo za eno debelo kuharsko knjigo. In točno to je Semaforum predlog za deževen dan! Potrebujete vse kartice z recepti na kupu, etikete s steklenic vina ali šampanjca, zvezek brez črt, čimveč družinskih slik ob skupnih obrokih, plastične vogalčke za robove slik in tekoče lepilo. Etikete nalimajte v zvezek, recepte in slike pa na njih zataknite z vogalčki ali s sponkami. Svetujemo, da vse original slike ter recepte prej barvno skopirate, v primeru, da bi jih želeli uporabiti večkrat. Za dodatno kreativnost, pa lahko okrasite še naslovnico zvezka, s posameznimi črkami in mašno. Top predlog za deževen dan, ki je za obujanje spominov idealen:)

1
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
OBIŠČI JAMO

Raziskovanje jam je na deževen dan super ideja, saj je streha zagotovljena, dolgčas pa ti notri nikakor ne more biti. K sreči je Slovenija bogata z jamami, od tistih na Krasu, pa do jam na Kozjanskem. Danes te Semaforum vabi v najslavnejšo izmed njih, Postojnsko. Da z družbo tja pridete hitro, udobno in poceni, predlagamo, da se v Postojno odpravite z busom, vozovnice in karto za ogled jame ter razstave, pa si lahko na najbolj preprost način zrihtate kar prek spleta na https://www.ap-ljubljana.si/turizem/postojnska-jama/

Set width900 01 lepotica svetovnega slovesa
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Tanja
Ž , 42 let
FILMSKI MARATON

Še en predlog, kako deževen dan preživet notri, je organiziranje mini filmskega maratona. Lahko, da prek DVD-ja filme snemate, jih prenašate prek interneta, uporabljate časovni zamik ali pa koristite storitve Netflix - karkoli od tega vam je bolj domače, sigurno se povsod najde kar nekaj filmov, katerih ogled že nekaj časa prestavljate. Izkoristite deževen dan prav zato in pripravite filmski maraton za celo družbo. Preveri, kakšen okus za filme imamo na Semaforumu:)

236a598f817cdb5c09dcb0877ddf24b8
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Parenzana magic 1030x686
Top Semaforum aktivnosti, za katere moraš slišati
Glorun
Kam za vikend?
Zapotoski slapovi 800x800
Top Semaforum izlet: Trenta
171673 stersruten copyright wwwnaturaaktivcom
Top športno poletje
Wr spd
Najboljši vikend dogodki
+