Woman black
#topdružba majice
DOČAKAJ POMLAD S SEMAFORUMCI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 20. marec 2018

Čas, ko zacvetijo češnje, se prebudijo čebele in ko nas že zjutraj zbudi petje ptic, je tik pred vrati. Jutri se tudi uradno začne pomlad in če ste v tehle dneh vsaj malo pobrskali po Facebooku in Instagramu, ste opazili, da jo vsi že zelo močno pričakujejo. In kje je lepše preživeti pomlad, kot pa kje na toplem in v dobri družbi – preveri, kam za prve tople dni smuknejo Semaforumovci in se jim pridruži :)

MAROKO

To državo v severozahodni Afriki lahko doživiš na več načinov – lahko uživaš v izjemni arhitekturi skrivnostnih mest, kot so Marakeš, Casablanca in Agadir ter se izgubiš na pisanih mestnih tržnicah, lahko se prepustiš izjemni Maroški kuhinji in kulinariki ter se pustiš le razvajati ali pa pobegneš kam v naravo – od izjemnih slapov in obal ob Atlantskem oceanu, do praznine ogromne Sahare. Lahko pa narediš to, kar bo storil Luka in doživiš vse naenkrat. Počekiraš ta hip najbolj vroče blogersko mesto Marakeš, se poslikaš ob glavnih atrakcijah, potem pa samo še do neskončne obale in na surf. Sliši se kot super plan za prvomajske počitnice, piši Luku, če si za :)
https://www.semaforum.si/posts/5947

Eqzkto augh0d ha6 ly9v y2 ru lm v1 l2lt ywdlcy9u zxdzd2 vlay13 zwiv wl rj n01 eqv8v otfi ym jm ym m5 ywy2 y2 ey zjg4 nm uz mdy0 yj nk mdyw mj yuan bnk zucam0 camld
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
KALIFORNIJA

Avto + Severna Amerika + dobra družba = tako si je Mirjam zaželela preživeti spomladanski april. Pridruži se ji na verjetno nepozabnem »road tripu« po Kaliforniji, od San Francisca pa vse do San Diega. Luštno bo
https://www.semaforum.si/posts/6132

Adventures by disney north america san francisco long weekend hero 01 golden gate bridge
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
CAMINO DE SANTIAGO

Pomlad ljudje radi izkoristimo za t.i. »spomladansko čiščenje«. Ponavadi se s tem misli na praznjenje stanovanja, omar, menjave zimske garderobe v letno, marsikdo pa začetek toplih dni izkoristi tudi za čiščenje misli in duha. Ponavadi pomaga že sprehod po naravi in na enega zelo konkretnega te vabi Suzana. Čez dva tedna se odpravlja na pot po starodavni romarski poti, »Camino de Santiago«, ali po naše, Jakobovi poti. Tu boš prehodil celotno severno Španijo, vse do Atlantskega oceana, zato so dobra obutev, volja in kondicija, obvezne :)
https://www.semaforum.si/posts/6019

Como prepararse fisicamente para el camino de santiago 6796 p 2
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
TENERIFE

Hana ima pomlad v aprilu popolnoma splanirano. Najela bo avtomobil, odpotovala na Tenerife in jih v družbi dveh prijateljic prevozila, po dolgem in po čez. Ker pa je vsak »road trip« bolj zabaven, če je avto poln, en sedež čuva še zate. Če si pripravljena prvomajske počitnice preživeti v dobri družbi na sanjski lokaciji, potem se ji oglasi kar zdaj :)
https://www.semaforum.si/posts/6046

Teneryfa anna lurye shutterstock 435993850
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Parenzana magic 1030x686
Top Semaforum aktivnosti, za katere moraš slišati
Glorun
Kam za vikend?
Zapotoski slapovi 800x800
Top Semaforum izlet: Trenta
171673 stersruten copyright wwwnaturaaktivcom
Top športno poletje
Wr spd
Najboljši vikend dogodki
+