Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
DOČAKAJ POMLAD S SEMAFORUMCI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 20. marec 2018

Čas, ko zacvetijo češnje, se prebudijo čebele in ko nas že zjutraj zbudi petje ptic, je tik pred vrati. Jutri se tudi uradno začne pomlad in če ste v tehle dneh vsaj malo pobrskali po Facebooku in Instagramu, ste opazili, da jo vsi že zelo močno pričakujejo. In kje je lepše preživeti pomlad, kot pa kje na toplem in v dobri družbi – preveri, kam za prve tople dni smuknejo Semaforumovci in se jim pridruži :)

MAROKO

To državo v severozahodni Afriki lahko doživiš na več načinov – lahko uživaš v izjemni arhitekturi skrivnostnih mest, kot so Marakeš, Casablanca in Agadir ter se izgubiš na pisanih mestnih tržnicah, lahko se prepustiš izjemni Maroški kuhinji in kulinariki ter se pustiš le razvajati ali pa pobegneš kam v naravo – od izjemnih slapov in obal ob Atlantskem oceanu, do praznine ogromne Sahare. Lahko pa narediš to, kar bo storil Luka in doživiš vse naenkrat. Počekiraš ta hip najbolj vroče blogersko mesto Marakeš, se poslikaš ob glavnih atrakcijah, potem pa samo še do neskončne obale in na surf. Sliši se kot super plan za prvomajske počitnice, piši Luku, če si za :)
https://www.semaforum.si/posts/5947

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
KALIFORNIJA

Avto + Severna Amerika + dobra družba = tako si je Mirjam zaželela preživeti spomladanski april. Pridruži se ji na verjetno nepozabnem »road tripu« po Kaliforniji, od San Francisca pa vse do San Diega. Luštno bo
https://www.semaforum.si/posts/6132

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
CAMINO DE SANTIAGO

Pomlad ljudje radi izkoristimo za t.i. »spomladansko čiščenje«. Ponavadi se s tem misli na praznjenje stanovanja, omar, menjave zimske garderobe v letno, marsikdo pa začetek toplih dni izkoristi tudi za čiščenje misli in duha. Ponavadi pomaga že sprehod po naravi in na enega zelo konkretnega te vabi Suzana. Čez dva tedna se odpravlja na pot po starodavni romarski poti, »Camino de Santiago«, ali po naše, Jakobovi poti. Tu boš prehodil celotno severno Španijo, vse do Atlantskega oceana, zato so dobra obutev, volja in kondicija, obvezne :)
https://www.semaforum.si/posts/6019

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
TENERIFE

Hana ima pomlad v aprilu popolnoma splanirano. Najela bo avtomobil, odpotovala na Tenerife in jih v družbi dveh prijateljic prevozila, po dolgem in po čez. Ker pa je vsak »road trip« bolj zabaven, če je avto poln, en sedež čuva še zate. Če si pripravljena prvomajske počitnice preživeti v dobri družbi na sanjski lokaciji, potem se ji oglasi kar zdaj :)
https://www.semaforum.si/posts/6046

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+