Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
KAKO DOBRO ZAČETI DAN
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 07. avgust 2018

Velikokrat na internetu med članki za bolj produktivno življenje opazimo misel, da moramo dan začeti pravilno. Baje, če nam to uspe, nam bo kasneje v dnevu vse šlo lažje od rok. Tu je torej pomembna dobra in zdrava jutranja rutina in danes ti na Semaforumu predlagamo par načinov, kako se bo tvoj dan sigurno dobro začel. V novo jutranjo rutino pa lahko vključiš še top Semaforum družbo, tako da poizkusi spoznati somišljenike!:)

VZHOD NA ŠMARNI GORI

Eden od najboljših načinov, kako dobro začeti dan, je ob čakanju na sončni vzhod. Izbrati si moramo hrib v bližini, ki ponuja dober razgled in gleda tudi na vzhod, potem pa le naviti budilko in v akcijo. Spomniti se moramo na obvezno opremo, kot je recimo ročna svetilka ali pa če uporabimo tisto na telefonu. Da pa si še olajšamo zgodnje vstajanje, si športno opremo pripravimo že pred spanjem. Ena najlepših točk za opazovanje sončnega vzhoda v Ljubljani? Šmarna gora.

Img 20180807 083341
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
TEK OD JESENIC DO MOJSTRANE

Aktivno začeti dan je ena najboljših dnevnih naložb za telo. Dobro ga zbudimo, z energijo pa napolnimo tudi vse celice – mnogi priporočajo prav tek na tešče. Najlepše so seveda tekaške proge, ki peljejo po naravi, ob reki, mimo travnikov ali pa čez gozd. In ena čudovita se skriva na Gorenjskem, najdete pa jo med Jesenicami in Mojstrano.

Running tall trees
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
FITNES NA PROSTEM

V športu obstaja nešteto možnosti, kako dobro začeti dan in čisto vsak je pravilen. In kako se odločiti za tistega, ki bo ustrezal prav tebi? Največji faktor je v današnjem svetu seveda čas, tako da jutranjo športno aktivnost prilagodimo tempu, ki sledi. Ena od najučinkovitejših aktivnosti, ki vam bo vzela tudi najmanj časa, je gotovo fitnes. S seboj morate vzeti le primerno opremo, brisačo ter flaško in ste že nared. Eno od najlepših mest za fitnes na prostem je prav ob morju na Rtu Seča v Luciji. Top!

Record field thumbnail ashx profile id luizem luz amp rid 43046 lay images amp size 1280 0 amp field id data amp offset field thumbnail offset amp center offset 0
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
ZAJTRK OB SAVINJI

Strinjamo se z vsemi športniki in nutricisti, da ne glede na to, kaj počnemo skozi dan, sta naše počutje in izgled še vedno najbolj odvisna od hrane, ki jo vnesemo v telo. Tako je tudi z začetkom dneva, če ga želimo štartati dobro, je najbolj zabavno opravilo prav zdrav zajtrk. Spomni se, kaj bi dobrega pripravil in se tega loti že zvečer. Recimo, ovseni kosmiči, ki jih pred spanjem namočiš v jogurt in posuješ s proteini, te bodo zjutraj pričakali kot super puding. Zjutraj narežeš še sadje, vse pospraviš v plastično embalažo in da vse obrneš na glavo, se ob jutranji uri odpraviš na tvoje priljubljeno mesto in pozajtrkuješ na prostem. Vrhunska lokacija za zajtrk na prostem je recimo v Celju na Špici ob Savinji. Dober tek!:)

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Depositphotos 89596810 xl 2015m 850x400
Najlepši božični izlet v Hallstatt in okoli Wolfgangsee
Portoroz 1077
Prižigi lučk po slovenskih mestih, ki jih ne smete zamuditi
Image
Top božični izlet: Zagreb in kulinarično Zagorje
Cskp pri gimo lu i
Sobotni prižigi lučk
Screenshot 2019 11 26 at 19 44 29
Najlepši božični izlet v Trst
+