Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
KAKO AKTIVNO PREŽIVETI ZADNJE DNI POLETJA
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 15. avgust 2018

Upamo, da to poletje izkoriščate kar se da dobro, v zadnjih tednih se je tudi vreme popravilo, tako da je priložnosti za dobre počitniške podvige dovolj. Smo pa že v drugi polovici avgusta in če bi rad še pred jesenjo, ko se mesto vrne v svoj ustaljeni ritem, dneve izkoristil aktivno, smo zate pogledali, kje jih bodo preživeli Semaforumci. To so top aktivnosti, ob katerih ti zadnje dni poletja ne bo dolgčas!

MAKEDONIJA

Tako pristna in domača, kot zgleda na slikah, je Makedonija tudi zares! Simon se do Ohridskega jezera odpravlja septembra in glede na vreme takrat, je to top odločitev. Ohrid ponuja čudovito naravo, ki omogoča vrhunsko okolje za vrsto aktivnosti - od gorskega kolesa, teka in morda tudi jadranja. Oglasi se Simonu in skupaj odpotujte do Makedonije.
https://www.semaforum.si/posts/9028

INTERRAIL

Ena od najboljših idej za potovanje je sigurno Interrail karta. Z njo lahko obiščete 30 držav v Evropi in imate pri tem vse v svojih rokah. Potovanje je spontano, ker o vsemu odločate sami. Brez skrbi ste tudi glede kolon in zastojev na cesti, saj te Interrail karta pelje z vlakom! Tako zraven poskrbite tudi za okolje, prihranite pa tudi pri prenočitvi v hotelih. Top ideja za preostanek poletja, Ana se na pot odpravlja prav te dni!
https://www.semaforum.si/posts/9033

TRIGLAV

Avgust je eden najbolj priljubljenih mesecev za obisk gora in tudi jesensko obdobje, ki pride za njim, je med bolj obiskanimi med planinci, Zato je planiranje obiska Triglava v teh dneh top odločitev! Evica prav zdaj razmišlja, da bi ga spet obiskala, zato se ji le oglasi in skupaj splanirajta izlet. Vreme bo, družba pa je tudi že zrihtana!
https://www.semaforum.si/posts/9064

VESLANJE

Okej, temperature bodo še nekaj časa poletne, zato se jih splača izkoristiti tudi na vodi. V Sloveniji imamo za to ogromno možnosti, od aktivnosti na morju in jezerih, pa do zabave na rekah in ob slapovih. In prav družbo za top športno aktivnost na reki išče Matija. Te dni se odpravlja na veslanje po Soči, ki je zelo primerna tudi za bolj dinamično pot. Če si vešč vesla, se mu oglasi!
https://www.semaforum.si/posts/9050

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+