Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
TOP PREDLOGI ZA PUSTLOVSKO IN ŠPORTNO POPOLDNE
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 27. marec 2018

Skozi veliko sprememb gre v današnjem času aktiven človek. Prestavili smo uro, na koledarju dočakali pomlad, počasi menjamo garderobo. Spremembe so edina konstanta tempa našega življenja in najboljši način za odpravo stresa, je prav aktivno preživeti čas v naravi. Preveri, kje to lahko storiš pri nas! :)

PLEZANJE NA OBALI

Za plezalce pravijo, da nikoli nimajo težav z odpiranjem kozarca kumaric, na piknik pa z lahkoto prinesejo dve gajbi naenkrat – večkrat. A poleg mišic, so plezalci v prednosti še pri nečem – v uživanju razgledov, kot jih ne vidi nihče drug. Pridruži se Sanji, ki soplezalce išče na obali :)
https://www.semaforum.si/posts/6203

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
ŠALEŠKA PLANINSKA POT

Poleg Velenjskega jezera, gore Oljke ter ostalih idličnih krajev, poseben čar Šaleški dolini daje njena planinska pot. Ta namreč obide vse obronke doline, na njej pa potuješ skozi vrsto lokalnih krajev, mimo kmetij in skozi gozdove, med drugim pa vidiš tudi Velenjski grad. Prepričaj se, kako hoja dobro vpliva na telo in se pridruži Andreju na poti :)
https://www.semaforum.si/posts/6191

TEK V LJUBLJANI

Strokovnjaki pravijo, da že nekaj minut teka na dan podaljša življenjsko dobo. To bi lahko bil dovolj velik razlog, da bi tekli vsak dan in to ne le za avtobusi. Tečemo brezplačno, sami ali pa v družbi – In Katarina iz Ljubljane išče prav slednjo :)
https://www.semaforum.si/posts/6219

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
VIPAVSKA BRDA

Ko se ura prestavi na poletni čas, je pri tem najboljša stvar to, da so dnevi zdaj vse daljši. Več sonca, višje temperature in seveda, še več idej za preživljanje časa v naravi. Uporabnica Semaforuma Mavrica ti daje en zanimiv predlog vzpona na Kjecl, odkoder je super priložnost se povzpeti še na Sveti Socerb. Poleg predloga, pa je zrihtana tudi družba :)
https://www.semaforum.si/posts/6209

Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+