Woman black
#topdružba majice
TOP PREDLOGI ZA PUSTLOVSKO IN ŠPORTNO POPOLDNE
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 27. marec 2018

Skozi veliko sprememb gre v današnjem času aktiven človek. Prestavili smo uro, na koledarju dočakali pomlad, počasi menjamo garderobo. Spremembe so edina konstanta tempa našega življenja in najboljši način za odpravo stresa, je prav aktivno preživeti čas v naravi. Preveri, kje to lahko storiš pri nas! :)

PLEZANJE NA OBALI

Za plezalce pravijo, da nikoli nimajo težav z odpiranjem kozarca kumaric, na piknik pa z lahkoto prinesejo dve gajbi naenkrat – večkrat. A poleg mišic, so plezalci v prednosti še pri nečem – v uživanju razgledov, kot jih ne vidi nihče drug. Pridruži se Sanji, ki soplezalce išče na obali :)
https://www.semaforum.si/posts/6203

Kalymnos climbing smailos
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
ŠALEŠKA PLANINSKA POT

Poleg Velenjskega jezera, gore Oljke ter ostalih idličnih krajev, poseben čar Šaleški dolini daje njena planinska pot. Ta namreč obide vse obronke doline, na njej pa potuješ skozi vrsto lokalnih krajev, mimo kmetij in skozi gozdove, med drugim pa vidiš tudi Velenjski grad. Prepričaj se, kako hoja dobro vpliva na telo in se pridruži Andreju na poti :)
https://www.semaforum.si/posts/6191

Hiker on trail11
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
TEK V LJUBLJANI

Strokovnjaki pravijo, da že nekaj minut teka na dan podaljša življenjsko dobo. To bi lahko bil dovolj velik razlog, da bi tekli vsak dan in to ne le za avtobusi. Tečemo brezplačno, sami ali pa v družbi – In Katarina iz Ljubljane išče prav slednjo :)
https://www.semaforum.si/posts/6219

159161086
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
VIPAVSKA BRDA

Ko se ura prestavi na poletni čas, je pri tem najboljša stvar to, da so dnevi zdaj vse daljši. Več sonca, višje temperature in seveda, še več idej za preživljanje časa v naravi. Uporabnica Semaforuma Mavrica ti daje en zanimiv predlog vzpona na Kjecl, odkoder je super priložnost se povzpeti še na Sveti Socerb. Poleg predloga, pa je zrihtana tudi družba :)
https://www.semaforum.si/posts/6209

751 1491462910 vzorecdeelevipavske
Nazaj na blog
Preberi še
Parenzana magic 1030x686
Top Semaforum aktivnosti, za katere moraš slišati
Glorun
Kam za vikend?
Zapotoski slapovi 800x800
Top Semaforum izlet: Trenta
171673 stersruten copyright wwwnaturaaktivcom
Top športno poletje
Wr spd
Najboljši vikend dogodki
+