Woman black
#topdružba majice
NAJBOLJŠI AKTIVNI ODDIHI PO EVROPI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 03. april 2018

Morda je še kje ostal kakšen pirh ali pa neodvit čokoladni zajček, a večina ljudi se je že vrnila v navade in tempo delovnega tedna. Ker pa imamo radi čas za oddih, ti Semaforum že zdaj predlaga top lokacije po Evropi, ki jih lahko z ostalimi uporabniki obiščeš med naslednjo priložnostjo za izlet :)

1. IRSKA ZA PRVOMAJSKE

Trije razlogi so, zakaj je potovati v večji družbi, super: Nikoli ti ni dolgčas, stroški so nižji,ko pa se vrnete domov, imaš vedno nekoga, s katerim lahko obujaš spomine. Dani se za prvomajske odpravlja na Irsko in če bi se rad njemu ter njegovi družbi pridružil na roadtripu po deželi svetnikov in legend, mu piši kar zdaj – v avtu je prostora še za dva!:)
https://www.semaforum.si/posts/6200

2018 ireland only toc
2. TREKING PO MADEIRI

Na najbolj znanem Portugalskem otočju lahko počneš ogromno stvari. Lahko se prepuščaš odlični kulinariki - na Madeiri so posebej znani po bogati ponudbi ribjih jedi - uživaš v pristni folk glasbi, ki te v mestih pričaka skorajda na vsakem vogalu, lahko pa vse to združiš še z aktivnim in se tja odpraviš na treking, tako kot bosta to za prvomajske storili Marijanca in njena sestra. Pridruži se jima!:)
https://www.semaforum.si/posts/6218

Madeira bezienswaardigheden 1
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
3. JOGA NA OTOKU PRVIĆ

Veliko od člankov na temo, kako zdravo preživeti aktiven delovni dan, svetuje skrb za 5 obrokov na dan, veliko spanja in čas za meditacijo. In če si lahko to privoščite nekje, kot na recimo idilični lokaciji otoka Prvić, potem veš, da je to, to. Semaforum ti je družbo že zrihtal
https://www.semaforum.si/posts/6201

1cbd68a6ac34e8bc2b16f122c1fe953e
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
4. AKTIVNA PORTUGALSKA

V deželi fada se letos veliko dogaja. Maja bodo v prestolnici Lizboni prvič organizirali festival Eurosong, celotna Portugalska pa je lani zabeležila najboljši obisk turistov do zdaj - tudi letos pričakujejo nekaj podobnega. Tja se odpravi tudi veliko Semaforumcev, kot recimo uporabnica Reka. Splanirala je super aktiven izlet, ki vključuje najem avtomobila + potovanje vzdolž obale + tečaj surfanja + izlet na Azore. Načrtujta potovanje skupaj in se ji oglasi
https://www.semaforum.si/posts/5956

N10072
Nazaj na blog
Preberi še
Parenzana magic 1030x686
Top Semaforum aktivnosti, za katere moraš slišati
Glorun
Kam za vikend?
Zapotoski slapovi 800x800
Top Semaforum izlet: Trenta
171673 stersruten copyright wwwnaturaaktivcom
Top športno poletje
Wr spd
Najboljši vikend dogodki
+