Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
KAM ZA JESENSKE POČITNICE?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 18. oktober 2018

Želja po potovanju nikoli ne počiva. Ne glede na to, v katerem času v letu smo, zmerom nas vleče na lepše, pa četudi le v mislih. Pred nami pa so jesenske počitnice, čas, katerega veliko ljudi izkoristi za skok na izlet in v današnjem blogu vam predstavljamo top predloge, s katerimi si boste v Semaforum družbi zapolnili prihajajoče dni:)

MAROKO

Top predlog, kako skrajšati hladne tedne pred nami, ima Sandra. Novembra načrtuje deset dnevno potovanje v Maroko in išče družbo, ki bi se ji pridružila pri raziskovanju tega dela Afrike. Oglasi se ji in potovanje po hudih lokacijah Maroka, ki jih je kar nekaj, sestavite skupaj. Ideja: Obisk sanjske Legzira plaže.

https://www.semaforum.si/posts/10102

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
KOLESARJENJE PO KRASU

Tople jesenske dni pa je na veliko zanimivih načinov možno izkoristiti tudi v domačih krajih. Brigita je tako dobila top idejo, da se s kolesom odpravi raziskovat Kras. V potovalnem planu niso glavne ceste, temveč ruje in skale, tako da ji za pravo kolesarsko avanturo napiši sporočilo.

https://www.semaforum.si/posts/9972

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
TENERIFI

»Ko pride mraz, bom pobegnila na toplo,« je stavek, ki ste ga gotovo že kdaj koga slišali reči, morda pa o njem razmišljate tudi sami. In če je temu tako, pazite to, na Semaforumu imamo za vas top predlog. Polona se decembra odpravlja na Tenerife in če imaš čas ter željo, se ji oglasi in se na toplo odpravite skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/9965

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
BUDIMPEŠTA

Obisk sosednjih prestolnic je bil pri nas od nekdaj zelo priljubljen. Skoraj vse so oddaljene le nekaj ur vožnje, zato priti do njih nikoli ni bil problem. Tina se je tako odločila, da bo čas med jesenskimi počitnicami izkoristila za skok do Budimpešte in te na nekaj dnevno odkrivanje mesta vabi zraven.

https://www.semaforum.si/posts/10024

Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+