Woman black
#topdružba majice
POTOVANJE OKOLI SVETA
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 06. november 2018

Jesenske počitnice so mimo. Upamo, da ste jih preživeli lepo, da ste napolnili baterije in se dobro pripravili na veseli december pred nami. Če pa ste eni od tistih, ki so z eno nogo že na poti do naslednje destinacije, potem ste tu v pravi družbi. V današnjem blogu si preberi, kam te že v začetku novega leta vabijo Semaforumci – tudi okoli sveta:)

CENTRALNA AZIJA

Svet je lep. In ne samo lep, tudi veliko več nam ponuja, kot le najbolj priljubljene evropske in svetovne destinacije. Včasih moramo kakšen zanimiv kraj, vreden obiska, kar sami izbrskati na zemljevidu in Nino se je odločil, da stori prav to. Od januarja dalje se odpravlja obiskat katero od skrivnostnih dežel Centralne Azije, od Rusije proti vzhodu:) Oglasi se mu in potovanje načrtujta skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/10385

Armenia s2
POTOVANJE OKOLI SVETA

Velik in lep je svet, smo do zdaj ugotovili. In čeprav se sliši precej filmsko, prepotovati svet, se nekateri pogumni popotniki odločijo prav za to. V enem polnem in pisanem kosu obiskati vse lepote sveta, se Mateja odpravlja nekam in pravi, da bi bilo že včeraj iti, prepozno. Hitro ji piši in skupaj prepotujte svet:)

https://www.semaforum.si/posts/10422

Travel when you are young
AZIJA ALI JUŽNA AMERIKA

Za naslednje potovanje pa pripravi ta velik nahrbtnik. Nina ima željo, da bi pozimi ali spomladi obiskala čudovite pokrajine Nepala ali Irana, izključena pa ni niti Južna Amerika – in vse to v backpack stilu:) Če imaš s takšnimi potovanji nekaj izkušenj, pa še toliko bolje - oglasi se ji in se na treking po svetu odpravite skupaj!

https://www.semaforum.si/posts/10384

Tzoo 95561 0 704399 annapurna trek
OMAN

Nazadnje ti predlagamo še noro avanturo po Omanu. Jana ima hud načrt, da bi Oman doživela s štirikolesnikom, kar pomeni, da bi se tudi spalo v hotelu pod zvezdami – na prostem:) Plan je, da se štarta že januarja, zato ji hitro piši.

https://www.semaforum.si/posts/10234

Http cdn cnn com cnnnext dam assets 150205123802 oman travel sur
Nazaj na blog
Preberi še
Parenzana magic 1030x686
Top Semaforum aktivnosti, za katere moraš slišati
Glorun
Kam za vikend?
Zapotoski slapovi 800x800
Top Semaforum izlet: Trenta
171673 stersruten copyright wwwnaturaaktivcom
Top športno poletje
Wr spd
Najboljši vikend dogodki
+