Woman black
#topdružba majice
NAJBOLJŠE SEMAFORUM AKTIVNOSTI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 17. december 2018

Ogromno super aktivnosti smo skupaj počeli v letu 2018, tako na področju kulture, športa in seveda, potovanj. V enem od zadnjih ponedeljkov, ki so nam letos ostali, pa bomo pogledali, katere so top aktivnosti, ki vas na Semaforumu čakajo ta hip!:)

TRIGLAV

Najdaljšo noč v letu lahko preživimo na veliko različnih načinov. Od preprostega druženja s prijatelji v mestu, do pravega alpinističnega podviga. Tako je, Miha se prav za silvestra odpravlja na Triglav in na to posebno novoletno izkušnjo te vabi zraven!:)
https://www.semaforum.si/posts/11072

Triglav winter ascent summit view
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
ŠPANIJA

Ob novem letu si ponavadi postavimo zaobljube, katere naslavno propadejo že v prvih tednih januarja, zato imamo za vas drugačen predlog: Namesto zaobljub, si postavite spisek top treh lokacij, ki si jih v letu 2019 želite obiskat. In da bomo eno tudi konkretno predlagali – Tomaž se aprila odpravlja na jugozahod Španije, od Andaluzije do Madrida. Nič čakat, splanirajte potovalne zaobljube skupaj:)

https://www.semaforum.si/posts/11030

Cadiz andalusia
VELIKA PLANINA

V tem letu pa lahko ujamete še en nepozaben izlet. Predbožični večer je nekaj posebnega in če bi ga želeli preživeti na prav takšen način, ima Tadej super idejo. K polnočnici se odpravlja na Veliko planino in te vabi zraven!

https://www.semaforum.si/posts/11066

Polnocnica velika planina
ANDI

Evo, če smo malo prej predlagali novoletni spisek top 3 lokacije za 2019, dajmo na seznam dodati še en predlog. Tale je za ljubitelje plezanja in sicer te uporabnik Jax vabi, da se mu pridružiš v Andih! Trenutno sta v planu februar in marec.

https://www.semaforum.si/posts/11044

Andes 750x422
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Parenzana magic 1030x686
Top Semaforum aktivnosti, za katere moraš slišati
Glorun
Kam za vikend?
Zapotoski slapovi 800x800
Top Semaforum izlet: Trenta
171673 stersruten copyright wwwnaturaaktivcom
Top športno poletje
Wr spd
Najboljši vikend dogodki
+