Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
NAJBOLJŠE SEMAFORUM AKTIVNOSTI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 17. december 2018

Ogromno super aktivnosti smo skupaj počeli v letu 2018, tako na področju kulture, športa in seveda, potovanj. V enem od zadnjih ponedeljkov, ki so nam letos ostali, pa bomo pogledali, katere so top aktivnosti, ki vas na Semaforumu čakajo ta hip!:)

TRIGLAV

Najdaljšo noč v letu lahko preživimo na veliko različnih načinov. Od preprostega druženja s prijatelji v mestu, do pravega alpinističnega podviga. Tako je, Miha se prav za silvestra odpravlja na Triglav in na to posebno novoletno izkušnjo te vabi zraven!:)
https://www.semaforum.si/posts/11072

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
ŠPANIJA

Ob novem letu si ponavadi postavimo zaobljube, katere naslavno propadejo že v prvih tednih januarja, zato imamo za vas drugačen predlog: Namesto zaobljub, si postavite spisek top treh lokacij, ki si jih v letu 2019 želite obiskat. In da bomo eno tudi konkretno predlagali – Tomaž se aprila odpravlja na jugozahod Španije, od Andaluzije do Madrida. Nič čakat, splanirajte potovalne zaobljube skupaj:)

https://www.semaforum.si/posts/11030

VELIKA PLANINA

V tem letu pa lahko ujamete še en nepozaben izlet. Predbožični večer je nekaj posebnega in če bi ga želeli preživeti na prav takšen način, ima Tadej super idejo. K polnočnici se odpravlja na Veliko planino in te vabi zraven!

https://www.semaforum.si/posts/11066

ANDI

Evo, če smo malo prej predlagali novoletni spisek top 3 lokacije za 2019, dajmo na seznam dodati še en predlog. Tale je za ljubitelje plezanja in sicer te uporabnik Jax vabi, da se mu pridružiš v Andih! Trenutno sta v planu februar in marec.

https://www.semaforum.si/posts/11044

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+