Woman black
#topdružba majice
KAM ZA PODALJŠAN FEBRUARSKI VIKEND
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 09. februar 2019

Hej in lepo dobrodošli na Semaforum blogu v praznično podaljšanem vikendu. Včeraj smo praznovali kulturni dan in mnogi od vas ste ga izkoristili za ogled muzejev in galerij, v katere je bil vstop brezplačen. Verjamemo, da se je takšna odločitev še kako obrestovala, če pa vas zanima, kako preživeti tudi preostanek tedna, ste prišli na pravo mesto. Poglejmo, kaj Sloveniji dogaja ta hip!

ČOKOLADNI VIKEND

Prvi dogodek nas ne samo vabi na čudovit konec naše države, tudi vabilo je napisano s čokolado! Na dvorcu Rakičan bo cel vikend potekal festival čokolade, kjer boste lahko v dvorni kavarni, med 13. in 18. uro, preizkusili sto in eno pregrešno slaščico ter se prepustili kulinaričnim užitkom. Za dodatno razvajanje bo poskrbel konjeniški center, kjer si boste lahko privoščili pravljično vožnjo s kočijo.

79085318
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
OLIMPIJSKI FESTIVAL 2019

In če bomo v Prekmurju pridno nabirali kalorije, jih bomo na Gorenjskem skupaj tudi pokurili. Danes v Kranjski gori, med 9. in 15., poteka Olimpijski festival, kjer se bodo mladostniki do 15 leta lahko preizkusili v več kot 20 zimskih športih, izzivih in si na koncu morda priborili tudi olimpijsko medaljo. In pazi to, prijava ni potrebna in tudi vstop je brezplačen. Poznaš koga, ki bi se tega moral udeležiti?

Coc teki 2 r1
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
TOM ODELL

Če pa vas od sladkanja in športanja še najbolj pritegne dober žur, potem nocoj ne smete zamuditi večera v ljubljanski Cvetličarni. Ob 20h se bo tam pričelo ogrevanje za Toma Odella, gospodiča, najbolj znanega po velikem hitu iz leta 2013, "Another love". Obvezno za vse ljubitelje dobre house glasbe!

Tom odell
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
DRUŽINSKI DAN NA STRAŽI

Za vse, ki pa bi radi aktivno preživeli tudi nedeljo, ste lepo vabljeni na smučišče Straža na Bledu, kjer ob 9.30 štarta družinski dan na Straži. Tam se boste lahko udeležili številnih iger na snegu, naučili smučati, stestirali pa tudi čisto nove Elanove smuči. Najdi družbo, ki sneg obožuje tako kot ti in se jutri skupaj odpravite na Bled!

Stra a bled zima25
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Parenzana magic 1030x686
Top Semaforum aktivnosti, za katere moraš slišati
Glorun
Kam za vikend?
Zapotoski slapovi 800x800
Top Semaforum izlet: Trenta
171673 stersruten copyright wwwnaturaaktivcom
Top športno poletje
Wr spd
Najboljši vikend dogodki
+