Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
NAJLEPŠI IZLETI DO AVSTRIJE, KI VAM BODO VZELI 3 URE VOŽNJE
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 26. februar 2019

Še vedno smo skupaj, tudi v 2019 odkrivamo najlepše destinacije, kamor se ta čas najbolj splača odrinit. Konec februarja je in v naše kraje nezadržno hiti pomlad, kar se da z lahkoto opazit z enim pogledom na travnike, polne zvončnkov in žafranov, Če pa še vedno hrepenite po zimi in bi si radi privoščili dober zimski odklop, si preberite današnji blog, najdite družbo in se na izlet odpravite do severnih sosedov, od katerih bo vsak trajal le dobre tri ure vožnje!

HALLSTATT

Eden najbolj pravljičnih krajev je Hallstatt, malo mestece v Zgornji Avstriji, ki leži ob istoimenskem jezeru. Kraj ima bogato zgodovino, od najdišč iz železne dobe pa do svoje dejavnosti pridobivanja soli. Danes je Hallstatt najbolj obiskan zaradi svojih fotogeničnih prizorov, ki jih ponuja, v tem času pa vam bo še vedno uspel tudi super zimski selfie.

Maxresdefault 2
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
ZELL AM SEE

Še en čudovit avstrijski kraj, ki leži ob jezeru, se imenuje Zell am See. Lično mestece med svojimi ulicami skriva marsikateri zgodovinski biser, kot recimo cerkev Sv. Hippolitama. Sprehod ob jezeru je nepozaben, je pa kraj posebej priljubljen med smučarji, saj je tam zimska sezona še v polnem toku.

Csm winter zell am see von norden aus betrachtet flugaufnahme 03 ea8cd8c3c1
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Marjana
Ž , 47 let
SALZBURG

In če smo že pripotovali do Zell am See-ja, bi bilo greh se ne ustaviti še v uro oddaljenem Salzburgu. Mesto sicer ni več v preobleki zime, saj se med ulicami sneg seveda hitreje topi, a ko ste enkrat v koncih, kjer vlada smučarska evforija, je tudi zima še vedno v zraku. Salzburg je Mozartovo mesto, ki vsakemu ponuja svoj najljubši kotiček.

Salzburg austria 201606
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
ALTAUSSEE

Iz kulturne prestolnice istoimenske zvezne dežele, Salzburg, pa se selimo na avstrijsko Štajersko. Tam nas čaka en prav poseben mali kraj, po imenu Altaussee. Kot je razvidno iz imena, mestece leži ob jezeru, katerega lahko po urejeni sprehajalni poti v celoti obhodimo. Poleg čudovitih pogledov na gorsko kuliso okoli, Altaussee ponuja predvsem bogato wellness ponudbo, ta hip pa še vedno tudi pravo zimsko pravljico.

Winter hauptthema 3
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
Steep karst cliffs of el nido in palawan adapt 1900 1
To so TOP 4 potovanja, za katera se ta hip išče družba
240214740
Najlepši izleti za valentinovo po Sloveniji
Secovljske soline solinar
Najbolj zanimivi muzeji v Sloveniji
+