Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
NAJLEPŠI IZLETI PO SLOVENIJI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 19. marec 2019

Zadnji dan koledarske zime je danes in že jutri v naše kraje zares pride pomlad. Mi se je že veselimo in odštevamo z dobrimi izleti. Na Semaforumu se seveda vedno najde kakšen, ki ti pritegne pozornost in popelje na pot, kjer še nisi bil. Danes smo za vas zbrali najbolj zanimive, ki odkrivajo Slovenijo! Najdi družbo in se skupaj odpravite na top izlet po naši državi!

SONČNI VZHODI IN ZAHODI

Ko smo videli Drejino aktivnost, smo se zelo razveselili. Misija, da dan pozdraviš na začetku in se od njega posloviš na koncu, se nam pač zdi fantastična. Dreja namreč išče družbo, s katero bo čez teden sončne vzhode in zahode lovila po Ljubljani in okolici, čez vikend pa bi se odpravila tudi kam dlje. Si za? Najbolje, da ji pustiš sporočilo!

https://www.semaforum.si/posts/12479

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
CELJSKA KOČA

Veliko aktivnosti se je na Semaforumu že odvilo v povezavi s Celjsko kočo, kar pa seveda čisto razumemo. Vsi, ki živite v Savinjski prestolnici ali se tam znajdete za nekaj dni, se radi odpravite na ta priljubljen hrib. In tudi Gregor je eden od tistih, ki se mu med vikendom lušta odpravit do Celjske koče. Če bi se mu rad pridružil, mu napiši sporočilo in klikni na link!

https://www.semaforum.si/posts/12471

POHOD NA KALIŠČE

Uau, tole pa bo razgled! Marjeta se odpravlja na Kališče, super razgledno točko nad Preddvorom, odkoder občudujemo Krvavec, Storžič in še marsikater vrh na Gorenjskem. Marjeta izlet načrtuje v nedeljo zjutraj, tako da svetujemo, da se ji oglasiš kar hitro!

https://www.semaforum.si/posts/12470

SPREHOD NA ŠMARNO GORO

Takihle aktivnosti v prihodnjih dneh pričakujemo ogrooomno, saj je Šmarna gora idealna za popoldanski podvig po službi. Nekaj takega jutri planira tudi Tina, ki se na Šmarko odpravlja ob dveh popoldne. Če bi se ji rad pridružil, klikni na spodnji link in ji pošlji sporočilo - brez problema tudi na Semaforumu, saj vse spet dela nemoteno:)

https://www.semaforum.si/posts/12407

Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+