Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
KAM ZA PRVI MAJ?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 03. april 2019

Zdajle, ko smo se od zime dokončno poslovili in v naše kraje povabili pomlad, se marsikdo od nas že ozira po prvomajskih praznikih. Tudi na Semaforumu diši po njih, saj se veliko uporabnikov takrat odpravlja do super destinacij. V današnjem blogu najdete nekaj od njih, vi pa se odločite, katera vam najbolj ustreza in se na prvomajski izlet odpravite v top Semaforum družbi!

ROADTRIP PO KRETI

Na hudo zanimivo in aktivno prvomajsko potovanje se z družbo odpravlja Klemen. Vabi te, da se mu pridružiš na roadtripu po Kreti, kjer je v planu odkrivanje mest in zgodovinskih posebnosti, jam in plaž, če pa ostane čas, boste skupaj tudi pošportali. Hitro se oglasi Klemnu in se v Grčijo odpravite že konec meseca.

https://www.semaforum.si/posts/12606

Shutterstock 702141895 lefkada road
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
AMSTERDAM IN NIZOZEMSKA

V drugo smer, proti severu, pa se za prvomajske počitnice odpravlja Kristina. Zanima se za izlet na Nizozemsko, na katerem si boste lahko ogledali vse od Amsterdama in Rotterdama ter čudovitega nizozemskega podeželja in razstave tulipanov. Če te ideja za izlet zanima, se čimprej oglasi Kristini in se na sever Evrope odpravita skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/12562

Getty images 546472605 59161e2e5f9b586470d00158
DUBAJ

S temle izletom pa gremo daleč stran iz Evrope. Pisana Semaforum družba se namreč odpravlja v največje mesto v Združenih Arabskih Emiratih, Dubaj. Marsikdo kraj zameša za njihovo prestolnico, a je glavno mesto Emiratov Abu Dhabi. Če bi prvomajske praznike želel preživeti na bistveno višji temperaturi, kot doma, se javi družbi na temle oglasu.

https://www.semaforum.si/posts/12563

Dubai shutterstock sunshine
BERLIN

Za zadnji prvomajski predlog v današnjem blogu, pa se bomo vrnili v Evropo. Uporabnica Turistka se takrat odpravlja v nemško prestolnico, Berlin. Do tja namerava priti z avtobusom, tako da bo izlet zanimiv že od začetka. Če bi se ji rad pridružil pri majskem odkrivanju tega vedno živahnega mesta, se ji oglasi in odpotujta skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/12641

Shutterstock 258932120
Nazaj na blog
Preberi še
Dsc05661 e1562755550120
Kje izkoristiti bone: planinski domovi
I k
Z eno vstopnico v 11 ljubljanskih muzejev in galerij
Pix2
Kje izkoristiti bone: turistične kmetije
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
+