Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
NAJBOLJŠI IZLETI, KI SE BODO ZGODILI V KRATKEM
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 17. april 2019

Kot vsako leto, lahko tudi letos potrdimo, da ko se začnejo dvigovati temperature in dnevi daljšati, aktivnosti na Semaforumu postanejo še bolj živahne in domiselne. To pravzaprav ni nič čudnega, saj tudi ljudje ob toplejšem vremenu postanemo bolj aktivni in polni idej. Pa poglejmo, kateri so najboljši izleti, ki jih načrtujete v kratkem!

Z MOTORJEM V ASSISI

Assisi je zelo obiskano, romarsko mesto v italijanski pokrajini Umbrija, najbolj pa je znano zaradi časa, ko je v njem prebival in deloval Sveti Frančišek Asiški. Kraj ponuja veliko sprostitve duha in telesa, poleg tega pa leži v čudoviti naravi, v kateri si sigurno spočiješ oko. Zato je to naš prvi predlog za top izlet - z motorjem se konec aprila tja odpravlja Meli, oglasi se ji!

https://www.semaforum.si/posts/12865

POREČANKA

Tudi v nadaljevanju ostajamo aktivni in na kolesih! Ena najlepših kolesarskih poti, ki se ponujajo v bližnji okolici, je slavna Porečanka. Ponuja čudovito in edinstveno pot ob obali Jadranskega morja, saj je po njej nekoč tekla železniška proga. Popelje te od Trsta do Poreča, Luka pa išče družbo, s katero bi se po Porečanki odpravili za vsaj dva dni!

https://www.semaforum.si/posts/12851

PORTUGALSKA

Portugalska, dežela, vredna ogleda, od začetka do konca. Ima ekskluziven pogled na Atlantski ocean in tako ponuja čudovito raznovrstnost izletov in narave. Sneži se v začetku julija tja odpravlja na izlet, sprva raziskovat južni del Portugalske, od pokrajine Algarve, pa do Lizbone in naprej proti Portu. Družba je že vesela, tri dekleta pa vabijo tudi tebe, da se jim pridružiš na poti, hitro se oglasi Sneži!

https://www.semaforum.si/posts/12861

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
INDONEZIJA

Že v juniju pa se na drug konec sveta, v Indonezijo, odpravlja Petra. V približnem načrtu sta obisk Jave in Balija, lahko da vmes pade tudi skok do Lomboka, a je vse stvar dogovora. Če si tudi ti želiš videti čudovito Indonezijo ta čas leta, piši Petri in skupaj splanirajta potovanje - velja tudi za tiste, ki ste tisti čas že tam!

https://www.semaforum.si/posts/12771

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+