Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
NAJBOLJŠI IZLETI, KI SE BODO ZGODILI V KRATKEM
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 17. april 2019

Kot vsako leto, lahko tudi letos potrdimo, da ko se začnejo dvigovati temperature in dnevi daljšati, aktivnosti na Semaforumu postanejo še bolj živahne in domiselne. To pravzaprav ni nič čudnega, saj tudi ljudje ob toplejšem vremenu postanemo bolj aktivni in polni idej. Pa poglejmo, kateri so najboljši izleti, ki jih načrtujete v kratkem!

Z MOTORJEM V ASSISI

Assisi je zelo obiskano, romarsko mesto v italijanski pokrajini Umbrija, najbolj pa je znano zaradi časa, ko je v njem prebival in deloval Sveti Frančišek Asiški. Kraj ponuja veliko sprostitve duha in telesa, poleg tega pa leži v čudoviti naravi, v kateri si sigurno spočiješ oko. Zato je to naš prvi predlog za top izlet - z motorjem se konec aprila tja odpravlja Meli, oglasi se ji!

https://www.semaforum.si/posts/12865

1200px assisi skyline
POREČANKA

Tudi v nadaljevanju ostajamo aktivni in na kolesih! Ena najlepših kolesarskih poti, ki se ponujajo v bližnji okolici, je slavna Porečanka. Ponuja čudovito in edinstveno pot ob obali Jadranskega morja, saj je po njej nekoč tekla železniška proga. Popelje te od Trsta do Poreča, Luka pa išče družbo, s katero bi se po Porečanki odpravili za vsaj dva dni!

https://www.semaforum.si/posts/12851

1453874184
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
PORTUGALSKA

Portugalska, dežela, vredna ogleda, od začetka do konca. Ima ekskluziven pogled na Atlantski ocean in tako ponuja čudovito raznovrstnost izletov in narave. Sneži se v začetku julija tja odpravlja na izlet, sprva raziskovat južni del Portugalske, od pokrajine Algarve, pa do Lizbone in naprej proti Portu. Družba je že vesela, tri dekleta pa vabijo tudi tebe, da se jim pridružiš na poti, hitro se oglasi Sneži!

https://www.semaforum.si/posts/12861

141 adobe stock 84800277 two sides algarve 03 08 17
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
INDONEZIJA

Že v juniju pa se na drug konec sveta, v Indonezijo, odpravlja Petra. V približnem načrtu sta obisk Jave in Balija, lahko da vmes pade tudi skok do Lomboka, a je vse stvar dogovora. Če si tudi ti želiš videti čudovito Indonezijo ta čas leta, piši Petri in skupaj splanirajta potovanje - velja tudi za tiste, ki ste tisti čas že tam!

https://www.semaforum.si/posts/12771

Bali temples jpg
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Dsc05661 e1562755550120
Kje izkoristiti bone: planinski domovi
I k
Z eno vstopnico v 11 ljubljanskih muzejev in galerij
Pix2
Kje izkoristiti bone: turistične kmetije
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
+