Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
KAM ZA VIKEND?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 26. april 2019

Drage naše bralke in bralci, skupaj smo prišli do konca meseca! Pred nami je še zadnji, praznični aprilski vikend in tudi v tem koncu tedna je idej za druženje veliko. S pomočjo Semaforuma spoznaj ljudi s podobnimi interesi v športu, kulturi in potovanjih, ter aktivnosti počnite skupaj - ker je tako še bolj zabavno. V današnjem Semaforum blogu si pogledamo, kateri zanimivi festivali vas čakajo in kje se bo zgodil en hud koncert!

LENNY KRAVITZ

Že nekaj mesecev plakati po celi Sloveniji napovedujejo enega največjih koncertov, ki se bo letos zgodil pri nas in zdaj je končno prišel čas, da se zgodi. Rock legenda, Lenny Kravitz, prihaja v Areno Stožice, kjer bo nastopil v soboto. V svoji dolgi karieri je nanizal veliko hitov, jutri pa slišimo vse, tako največje uspešnice, kot tiste bolj sveže. Vstopnice so še na voljo, boste pa za eno odšteli od 45 do 89 evrov.

Lenny kravitz press photo 2015 billbaord 650
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
FESTIVAL VINA IN KULINARIKE

Kaj še gre skupaj tako dobro, kot vino in odlična hrana? Prav v tej kombinaciji pa boste lahko uživali v čudoviti naravi Vipavske doline. Društvo vinogradnikov in vinarjev Brje na Vipavskem vas namreč vabi na drugi festival vina in kulinarike, Brje in vino, ki bo potekal v soboto, od 19h naprej. Festival se bo dogajal v učnem centru na Brjah. kjer boste poizkušali veliko domačih vinskih in kulinaričnih izdelkov, vse skupaj pa je čisto brezplačno!

Barka vecerja087 be 5b104ad225d1a 5b104ad22d5a2 jpg 1200px
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Ica
Ž , 64 let
Rina
Ž , 55 let
RAZSTAVA NAJVEČJIH PTIČJIH PAJKOV NA SVETU

Ta vikend in vse do 2.5., se bo dogajalo nekaj za vse ljubitelje pajkov! V Mozirskem gaju pripravljajo razstavo največjih ptičjih pajkov na svetu, kjer si boste lahko ogledali te posebne živali. Morda jih imate radi in boste to priložnost izkoristili za občudovanje različnih vrst ali pa se jih bojite in boste lahko strah premagali. V ekipi Semaforum bloga spadamo pod drugo skupino, zato prilagamo sliko Mozirskega gaja, odetega v pomlad.

16420fa2 1d36 49a4 a941 1622eb123abd
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
FESTIVAL VINA IN ČOKOLADE

Ostajamo na vzhodu Slovenije, a bomo tokrat pajke pustili pri miru in se posvetili nečemu veliko bolj sladkem. V Podčetrtku se bo že petič odvil festival vina in čokolade, kjer boste seveda uživali v tej zanimivi kombinaciji. Drži, vino gre z dobro hrano in čokolado in ta vikend imate priložnost poizkusiti oboje. Podčetrtek vas vabi v športno dvorano med 10h in 22h.

Podcetrtek festival vina cokolade sh 1915 4
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Petra
Ž , 34 let
Nazaj na blog
Preberi še
Dsc05661 e1562755550120
Kje izkoristiti bone: planinski domovi
I k
Z eno vstopnico v 11 ljubljanskih muzejev in galerij
Pix2
Kje izkoristiti bone: turistične kmetije
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
+