Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
TOP VIKEND DOGODKI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 10. maj 2019

En lep pozdrav v še enem Semaforum blogu, ki vam bo popestril tale konec tedna. Vikendi so za večino čas za odklop in čeprav imamo zadnje čase vreme, ki ni primerno za aktivnosti zunaj, se vseeno okoli nas veliko dogaja. Tako boste v temle petkovem blogu izvedeli, kje vas ta vikend čakajo najbolj zanimivi dogodki!

POT OB ŽICI

Začenjamo s športnim dogodkom, ki je hkrati na nek način praznik Ljubljane. Vsako leto se ogromno ljudi odpravi na "Pot ob žici", športna prireditev, ob kateri se spominjamo časov okupirane Ljubljane. To je torej priložnost, ob kateri združimo prijetno s koristnim, nekaj naredimo za naše telo in izvemo kaj novega. Spoznaj top Semaforum družbo in se na "Pot ob žici" jutri odpravite skupaj!

Foto: Anže Malovrh/STA

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Maruša
Ž , 29 let
SLAVKO IVANČIČ

Za vse, ki pa bi ta konec tedna vseeno raje preživeli notri in predvsem ob družbi in glasbi, bodo prav za to poskrbeli v Domžalskem klubu Blunout. Tja nocoj pride Slavko Ivančič, ki bo s koncertom začel ob 21h. Legenda slovenske glasbe bo zapel vse svoje največje hite in verjamemo, da bo to en lušten večer. Če bi radi šli tudi vi, a ne veste s kom, poiščite top družbo prek Semaforuma tako, da se pridružite tejle aktivnosti!

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Miha
M , 42 let
tina
Ž , 60 let
SEJEM RABLJENIH KOLES

Čeprav so zadnji dnevi bolj deževni, so temperature vse višje in vedno bolj primerne za vožnjo s kolesom. In če ste ravno razmišljali, da morate svojega zamenjati, se vam jutri ponuja super priložnost. Na Eipprovi v Ljubljani bo celo dopoldne in popoldne, od 9h do 15h potekal sejem rabljenih koles, kjer boste lahko našli kakšnega tudi zase. Bi raje šli v družbi, da se bo za novo kolo lažje odločit? Nič lažjega, spoznaj top Semaforum družbo in se po novo kolo odpravite skupaj!

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
KASAŠKE DIRKE

Po dolgem času se v Ljubljano vračajo kasaške dirke! Na hipodromu Stožice bo v nedejo potekalo tekmovanje za pokal mesta Ljubljane in če vas zanima tovrsten šport, tako ljubiteljsko, kot tudi profesionalno, potem se tega dogodka morate udeležiti! Na hipodromu je vedno poskrbljeno za pester program, tako da morate le še spoznati top družbo in se na kasaške dirke to nedeljo odpraviti skupaj. Prireditev se začne ob 13.30.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+