Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
TVOJ SEMAFORUM VIKEND
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 18. maj 2019

Hej in lep pozdrav v še enem koncu tedna, v katerem s Semaforum blogom odkrivaš najbolj zanimive dogodke po Sloveniji. Vikend je vedno tisti čas, ko si od tedna napolnimo baterije in vzamemo čas za kakšno novo stvar. In ta konec tedna bo spet postregel s kar nekaj od njih, zato si dajmo kar takoj pogledat, kaj vas zanimivega čaka v tem majskem vikendu.

SEJEM NAUTICA

Vsi ljubitelji morja, čolnov, jaht in vsega morskega, pozor - na totalno drugačno preživljanje konca tedna vas vabi Marina Portorož. Cel vikend namreč tam poteka sejem Nautica, ki je tudi letos poskrbel za pester program. Uživali boste v pogledu na najnovejša plovila, preverili, kaj je v svetu navtike novega in se zabavali ob ostali pestri ponudbi na sejmu. Sejem Nautica vas v Marini Portorož čaka vse do jutri do poznih popoldanskih ur.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Miha
M , 44 let
spela
Ž , 39 let
MEDNARODNI MUZEJSKI DAN

Od ljubiteljev navtike pa se selimo k vsem ljubiteljem zgodovine. Prav danes poteka mednarodni muzejski dan, katerega namen je večja prepoznavnost muzejev v družbi in razvoja le teh. Mednarodnemu združenju se je priključila tudi Slovenija, zato je danes vstop v muzeje in galerije po vsej Sloveniji prost, poleg tega pa vas tam pričakuje tudi veliko drugih dogodkov. Hitro se pridruži aktivnosti in v top družbi obišči najboljše muzeje.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
SEBASTIAN

Takole, če smo v tem vikendu našl nekaj za vse ljubitelje navtike in zgodovine, je dobro, da izpostavimo tudi nekaj za vse, željne nostalgije. Danes zvečer se v ljubljanski klub Cirkus vrača Sebastian, pevec, ki je svojo glasbeno kariero začel v devedesetih, marsikoga pa njegove pesmi, kot so "Zdaj hočem to nazaj" in "Reci, da si za", spomnijo na mladost. Od 22h zvečer dalje vas torej pričakujeta klub Cirkus in Sebastian, da skupaj obudite spomine na dobre, stare čase.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
VEGANSKI BENEFIT PIKNIK

Nazadnje pa vas v nedeljo povabimo še na nekaj kulinaričnega z odtenkom dobrodelnosti. V MKC Pri rdeči ostrigi v Škofji Loki vas jutri pričakuje drugi veganski dobrodelni piknik z izmenjevalnico. Na dogodku si boste lahko izmenjali starejše stvari, ki jih ne uporabljate več, preizkušali vrhunske veganske specialitete, poskrbljeno pa bo tudi za gledališko in glasbeno predstavo. Tu pa je še dobrodelna nota, saj bodo vsi prostovoljni prispevki šli za namen živali.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+