Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
VSI HUDI IZLETI NA KUPU
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 20. maj 2019

Čeprav zadnji dnevi niso najbol primerni za aktivnosti zunaj, saj nas pogosto preseneti dež, je v resnici že zdavnaj čas za potovanja in dobre izlete. K temu se pridružuje ogromno Semaforumcev in Semaforumk, ki prav te dni načrtujejo veliko hudih izletov. V današnjem blogu smo zbrali vse na kup, poglejte, kateri je najbolj zanimiv vam in se na top dogodivščino odpravite skupaj!

JAPONSKA

Eno najbolj zanimivih potovanj v temle ponedeljkovem blogu načrtuje Benjamin. Japonska je dobila čudovito ime "Dežela vzhajajočega sonca" in prav tja se odpravlja konec novembra. V planu je ogled Hirošime, Osake, Tokija in še mnogih drugih krajev, tako da tale izlet totalno hud deluje že samo po opisu. Če bi se Benjaminu rad pridružil, mu čimprej pošlji sporočilo.

https://www.semaforum.si/posts/13218

J1 gddb 920x614
PROSTOVOLJSTVO V AFRIKI

Ok, na tale zapis pa bodite pozorni vsi, ki se želite preizkusiti v prostovoljstvu! Marijanca je dala predlog, da se jeseni v družbi somišljenikov odpravi v eno od Afriških dežel, kjer bi delovali kot prostovoljci. Trenutno razmišlja o Etiopiji, Ugandi ali Namibiji. Poleg tega bi izbrano želelo tudi prepotovali v backpack stilu. Kdo je za? Naj se prvi oglasi Marijanci.

https://www.semaforum.si/posts/13262

Wildlife uganda 720x450
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
TAJSKA

Tole pa se sliši kot popolen poletni odklop! Ena od Semaforumk v juliju ali avgustu načrtuje kar dvomesečno potovanje po Tajski in te na te nepozabne počitnice vabi zraven. Sigurno se bo vmes videlo Chiang Mai ter še veliko več. Če te mika poletni skok na Tajsko, se javi na tale oglas!

https://www.semaforum.si/posts/13214

85749 2c924054
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
BERGEN

Če smo vas do zdajle vabili v vroče in eksotične kraje, vas zadnji predlog za izlet odpelje čisto na sever Evrope. Ste si od nekdaj želeli obiskati Norveško? Tole je potem super priložnost, da na potovalnem seznamu odkljukate še eno destinacijo! Mojca v juliju planira vikend izlet v Bergen, drugo največje norveško mesto, kar bo sredi poletne vročine še kako pasalo. Pošlji sporočilo in izlet splanirajta skupaj!

https://www.semaforum.si/posts/13216

2 1 ad21bcb8 1a02 4eb8 a8c1 6dbe5dd8a06e
Nazaj na blog
Preberi še
Dsc05661 e1562755550120
Kje izkoristiti bone: planinski domovi
I k
Z eno vstopnico v 11 ljubljanskih muzejev in galerij
Pix2
Kje izkoristiti bone: turistične kmetije
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
+