Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
VIKEND KLIČE
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 07. junij 2019

Marsikdo se pogleda na koledar najbolj razveseli takrat, ko vidi, da je petek in da je vikend tik pred vrati. Spet je tu ta čas in zopet smo za vas pogledali, kaj se bo zanimivega dogajalo po Sloveniji. In ja, uganili ste, tudi tokrat vas čaka veliko pestrih dogodkov, ki so kulinarično-kulturno obarvani. Pa si poglejmo, kam vas kliče ta vikend!

FESTIVAL KRAŠKEGA PRŠUTA

Ljubljana že vrsto let veliko vlaga v organizacijo festivalov in seveda so vedno najbolj obiskani tisti kulinarični. V soboto se nam tako obeta en posebno slasten, na Pogačarjevem trgu na tržnici vas namreč pričaka festival kraškega pršuta. Vse dobrote s Krasa boste na enem mestu našli v centru prestolnice, vse skupaj pa se bo začelo ob 9h in trajalo do 14h.

Rsz 8788
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
FESTIVAL PIVA IN KULINARIKE

Ostajamo kulinarično obarvani. En prav poseben festival se bo v soboto dogajal na Gorenjskem in sicer festival piva in kulinarike v Vodicah. Tam boste med 12. in 22. uro na Kopiarjevem trgu preizkušali izdelke kar petih lokalnih craft pivovarn in kaj prigriznili ob okusnih burgejih, falaflih in prestah.

537021 pjixfo 194
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Marko
M , 37 let
PARNI VALJAK

Vračamo se v prestolnico, a tokrat iz glasbenih razlogov. Tokrat nas v soboto čaka zelo poseben večer in sicer v ljubljanskih Križankah koncert pripravljajo Parni valjak. Z večnimi hiti skupine se boste vrnili v mladost in obudili prav vse spomine. Imaš karto, pa nimaš družbe? Noben problem, naj ti Semaforum pomaga najti prave ljudi, s katerimi boš užival na koncertu - le pridruži se aktivnosti!

758556
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
TRADICIONALNA POVORKA Z ETNOLOŠKIMI VOZOVI

Za na konec pa smo seveda pustili ta sladko. Goriška Brda so prestolnica češenj in vrhunec tega vsakoletnega praznika se zgodi s tradicionalno povorko etnoloških vozov. Zadeva, ki je tako zaradi kulturnih, kot tudi kulinaričnih razlogov ne smete zamuditi! Odpravite se to nedeljo v Brda, po kulturo in po češnje!

436454 pea7 ao 507
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Dsc05661 e1562755550120
Kje izkoristiti bone: planinski domovi
I k
Z eno vstopnico v 11 ljubljanskih muzejev in galerij
Pix2
Kje izkoristiti bone: turistične kmetije
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
+