Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
NAJBOLJŠE POLETNE DESTINACIJE S SEMAFORUMOM
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 18. junij 2019

Pa je končno tu! Marsikdo je le čakal na čas, ko bodo temperature dovolj visoke, da bo začel uresničevati vse, kar si je do takrat zapisal na svoj "to-do" seznam in zdaj je poletje le prišlo na vrsto. Po dolgem obdobju monsunskega dežja imamo tudi na naših koncih poletje in očitno vreme resnično vpliva na pestrost vaših idej - v današnjem blogu si preberite, kam vse jo lahko mahnete s top Semaforum družbo:)

ZAKINTOS

Grčija je sigurno ena od top destinacij, za katero se že nekaj časa odloča ogromno Slovenk in Slovencev. Tam najdemo prijazne ljudi, odlično naravo, če pa imamo srečo, tudi super cene. David tako sredi najlepšega časa, od druge polovice julija do začetka avgusta, išče družbo, s katero bi odšel na krasen Zakintos. Če imaš tudi ti podoben plan, klikni na spodnji gumb in mu pošlji sporočilo!

https://www.semaforum.si/posts/13745

Greece zakyntos island navagio beach 1
WAKESURFING

Si ne glede na poletje po službi želiš nekaj popestritve? Ti med tednom navkljub visokim temperaturam manjka adrenalina in energije? Potem je tale aktivnost čisto zate - nekaj popolnoma novega lahko probaš z Evo in njeno družbo. Vabi te namreč, da se jim pridružiš pri wakesurfingu ali wakeboardingu na slovenski obali in si tako popestriš svoj dan. Odhod je planiran iz Ljubljane, takoj po službi. Si za? Potem pa hitro klikni na spodnji gumb!

https://www.semaforum.si/posts/13734

Maxresdefault 4
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
DO BARCELONE

Ok, gotovo pa si slišal tudi za to, da je včasih dovolj kratek oddih in da strokovanjaki za dobro počutje celo priporočajo več kratkih odklopov, kot pa enega daljšega. Če misliš, da bi ti tudi glede na čas bolj ustrezal takšen način potovanja, ima Tomaž zate super predlog! Skozi poletje se odpravlja na različne vikend izlete do Barcelone, RIma, Prage in še kam. Če bi se mu rad pridružil, hitro stisni spodnji gumb in mu pošlji sporočilo!

https://www.semaforum.si/posts/13693

Barcelona at golden hour credit i stock eloi omella
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
DOPUST V GRČIJI

Ker pa je Grčija prelepa in ponuja preveč, se dajmo za konec zopet vrnit vanjo. Majda ima krasen plan: V osmih dneh bi si ogledala Atene, Mikene in Meteoro, za konec pa še nekaj dni Zakintosa. Vmes bi se potovalo z ladjo in letalom, tako da če ti je aktiven način dopustovanja blizu, ji pošlji sporočilo in se skupaj odpravite v poletno Grčijo.

https://www.semaforum.si/posts/13736

Maxresdefault 3
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Dsc05661 e1562755550120
Kje izkoristiti bone: planinski domovi
I k
Z eno vstopnico v 11 ljubljanskih muzejev in galerij
Pix2
Kje izkoristiti bone: turistične kmetije
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
+