Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
KAM TO SOBOTO?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 21. junij 2019

Juhuhu, pa se je tudi uradno začelo poletje! Zdaj smo tudi po koledarsko v najbolj vročem letnem času, tako da je razlogov in idej za aktivnosti na prostem še več. Pozorni morate biti le še na vreme in stanje na cestah, za ostalo pa poskrbimo mi. Na Semaforumu spoznate top družbo in dobite kul ideje za preživljanje prostega časa. Tudi v današnjem blogu bomo pogledali, kaj vse dogaja Sloveniji ta vikend!

PLJUSK NA VELENJSKI PLAŽI

Jutri se bo ena zelo zanimiva stvar dogajala na Koroškem. V Velenju na Velenjski plaži bo potekal tradicionalni "pljusk", kjer vas pričakujejo številne vodne aktivnosti. Recimo, aitrack, odbojka na vodi, hoja po vodni gladini, slip and slide tobogan in tudi skakalnica v vodo za skejterje. Vse skupaj se začne ob desetih dopoldne in traja od večernih ur.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Aleksander
M , 63 let
PARNI VALJAK

Če pa vam bolj kot sladka, diši slana voda, vabi tudi obala. V Bivje pri Kopru vabi skupina Parni Valjak, ki jutri tam prireja koncert. Njihovi nastopi so vedno nabiti s čustvi in spomini, ki nas vežejo na njihove pesmi, tako da bi tudi ta večer nekaj posebnega. Koncert skupine Parni Valjak se začne ob 22h.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
ODPRTA KUHNA V SLOVENJ GRADCU

Odprta kuhna je ena izmed najbolj znanih novejših prireditev, ki se vsak petek odvija na tržnici v Ljubljani. Prestolnica je rojstni kraj te prireditve, ki pa je skozi leta postala tako popularna in obiskana, da so jo organizatorji začeli prinašati tudi v druge kraje po Sloveniji. Jutri se tako obeta en poseben dan obeta v Slovenj Gradcu, kamor prihaja posebna edicija Odprte kuhne. Gre za enkraten dogodek, ki bo potekal na Trgu svobode s štartom ob 11h.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
JELENA ROZGA

Ta vikend smo torej obdelali dobro hrano, vodne športe in spomine, manjka le še nekaj sveže glasbene zabave - a je tudi za to poskrbljeno. No, bo poskrbela Jelena Rozga. Ona bo namreč največja zvezda festivala Domžalska noč, ki bo vrhunec doživel jutri v Life klubu Domžale. Ne zamudite njenega nastopa, saj se bo začel že ob 21h.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+