Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
TVOJ ŠPORTNI DAN
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 24. junij 2019

Hej in en lep pozdrav v temle ponedeljku, upamo, da ga preživljate karseda lepo! Tudi uradno smo v poletju in čeprav se je začelo bolj deževno, nič skrbet, v nadaljevanju so na vrsti topli in sončni dnevi, tako da poskrbljeno za vse, ki si želite čimveč aktivnosti na prostem. In prav v današnjem blogu jih boste našli dovolj, da si športno zapolnite cel teden. Evo, recimo že zdajle ti lahko predlagamo, da se greš rolat z Blažem.

https://www.semaforum.si/posts/13832

Portrait young man rollerskating skate park 23 2147841895
HIKING

Vedno paše, ko se po dolgem dnevu v službi preoblečeš v športna oblačila in skočiš v naravo, recimo, na kakšen izlet na bližnji hrib. Tudi Irena išče družbo za podobne aktivnosti, sicer pravi, da ni ultra hribolazec, da pa uživa v naravi. Tudi na Semaforum blogu najdete veliko dobrih predlogov, kam skočit na hrib in da za to ne boste potrebovali veliko športne kondicije, le ljubezen do pohodništva. Oglasi se Ireni.

https://www.semaforum.si/posts/13760

Hiking with dog
OVIRATLON

Okej, če smo današnji blog namenili športnim aktivnostim, pa dajmo predstavit eno takšno idejo, za katero pa je zares priporočena dobra kondicija. Naslednji julijski vikend na Pokljuki poteka dobro znan, "Oviratlon", katerega se skozi leta radi udeležite tudi uporabniki Semaforuma. Eden izmed pogumnih bo tudi Miha, ki išče športno družbo, s katero bi skupaj odšli na Pokljuko in se imeli predvsem fino.

https://www.semaforum.si/posts/13756

Oviratlon 2017 planica 17 06 2017 lr foto damjan koncar 24
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
SUPANJE

In ker smo v poletju, so v tem času aktivnosti na vodi brez konkurence. Največ družbe se išče prav za njih, le ugodno vreme je treba dočakat. To letos ne bo problem in tu je že Anže, ki ima zanimiv plan. S top družbo bi se rad odpravil do Žužemberka, kjer reka krka ponuja idealno mesto za supanje. Bi se mu želel pridružiti? Potem pa mu kar pošlji sporočilo in se na supanje odpravita skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/13826

Earth river 50
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
PLEZANJE

Na Semaforumu pa je tudi veliko uporabnic in uporabnikov, ki obožujete plezanje. V Sloveniji je k sreči dovolj prostora in mest za to aktivnost, pa še v primeru dežja ne odpade - le prestavi se notri. Če imaš tudi ti rad plezanje ali pa bi ljubezen do tega športa spet obudil, te Miha proti večeru vabi na "turo" na katero od plezalnih mest po Ljubljani. Pusti mu sporočilo!

https://www.semaforum.si/posts/13787

Fbbhqnvhwrz3 ty4 large
Nazaj na blog
Preberi še
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
Steep karst cliffs of el nido in palawan adapt 1900 1
To so TOP 4 potovanja, za katera se ta hip išče družba
240214740
Najlepši izleti za valentinovo po Sloveniji
Secovljske soline solinar
Najbolj zanimivi muzeji v Sloveniji
+