Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
JE LEKARNA NA DOPUSTU ODPRTA?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 26. junij 2019

Če greš na počitnice v manj obljudene kraje ali pa se ukvarjaš z različnimi športno-rekreativnimi aktivnostmi, ti priporočamo, da imaš s seboj kar svojo POTOVALNO LEKARNO. Ta bo zagotovo vedno odprta.

Zdravila, zaščitna sredstva in medicinski pripomočki tebi in tvojim bližnjim nudijo takojšnjo oskrbo, preprečujejo hujšo škodo in lajšajo bolečine. Torbica z domačo lekarno naj bo trpežna, vsebino mora ščititi pred vročino, svetlobo, umazanijo in vlago, vedno pa jo imej v svoji osebni prtljagi. Poskrbi, da ne bo izpostavljena soncu in temperaturam, višjim od 25 stopinj Celzija.

Potovalna lekarna torbica wiz tujina
KAJ NAJ VSEBUJE POTOVALNA LEKARNA

- ZDRAVILO PROTI MOREBITNIM ALERGIJAM
- DODATEN PAR LEČ IN TEKOČINA ZA LEČE
- RAZKUŽILO IN MAZILO ZA RANE
- ZDRAVILO PROTI SLABOSTI
- ZDRAVILA PROTI DRISKI TER REHIDRACIJSKA SOL
- TERMOMETER
- ZDRAVILO PROTI POVIŠANI TELESNI TEMPERATURI
- PROTIBOLEČINSKE TABLETE
- OSNOVNA PRVA POMOČ;
Ta naj vsebuje povoje, obliže (vodoodporne), sterilne gaze, varnostne zaponke ali lepilni trak ter mini škarje. Na voljo so tudi že sestavljeni osebni kompleti prve pomoči.
- ZAŠČITA PROTI SONCU
- ZAŠČITA PROTI KOMARJEM IN DRUGIM INSEKTOM
- DRUGO POMEMBNO
Ne pozabi še na navadno pinceto in na pinceto za klope. K zaščitnim sredstvom lahko dodaš tudi par ali dva rokavic iz lateksa, kondome, zaščitno masko in masko za dajanje umetnega dihanja.

Za dodatne nasvete in pogosta vprašanja se lahko obrneš na WIZ TUJINA:

WIZ TUJINA
KAJ PA, KO OSEBNA LEKARNA NI DOVOLJ

Svetujemo ti, da na potovanju v primerih hujših poškodb, nezgod ali slabega počutja nemudoma oglasiš pri najbližjem zdravniku. Pri tem ti bo v tujini še kako prav prišlo turistično zdravstveno zavarovanje WIZ Tujina ali WIZ Tujina Plus, ki ima na voljo 24-urno asistenco po celem svetu.

Le z enim klicem na SOS številko +386 5 66 28 500 te bomo usmerili do najbližje bolnice ali zdravstvene pomoči in ti pomagali urediti vse potrebno pri pregledu.

Asistenčni center ti zagotavlja pomoč v slovenskem jeziku, 24 ur na dan vse dni v letu, zavarovanje WIZ Tujina pa ti kjerkoli po svetu krije stroške nezgode in bolezni. Če potuješ z letalom, vsekakor izberi WIZ Tujina Plus, ki ti poleg nujnih stroškov zdravljenja zaradi nezgode ali bolezni, nudi še kritje v primeru izgube ali kraje prtljage, dokumentov, stroške zaradi preklica leta.

Zavarovanje skleneš online in prihaniš 10%. Izbiraš lahko med različnimi kritji in časom trajanja zavarovanja, zavaruješ pa lahko sebe ali pa kar celo družino. Ne spreglej poletne akcije, če do 15. 8. 2019 skleneš celoletno družinsko, prejmeš darilo -brezžične slušalke.

Wiz tujina polaroid kreativa 2019 600x400 knjige
SKLENI ZAVAROVANJE PRED ODHODOM V TUJINO
DARILO - BREZŽIČNE SLUŠALKE

Ne spreglej poletne akcije, če do 15. 8. 2019 skleneš celoletno družinsko, prejmeš darilo -brezžične slušalke.

Owl logo created from simple graphic shapes and circles fotor
WIZ BREZŽIČNE SLUŠALKE
Nazaj na blog
Preberi še
Dsc05661 e1562755550120
Kje izkoristiti bone: planinski domovi
I k
Z eno vstopnico v 11 ljubljanskih muzejev in galerij
Pix2
Kje izkoristiti bone: turistične kmetije
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
+