Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
TOP POLETNE POČITNICE S SEMAFORUMOM
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 08. julij 2019

Sredi najbolj vročega časa smo, ko vedno rabimo vsaj tri stvari: dobro osvežitev, veliko časa in sveže ideje za izlet. In ker smo v poletju, se predvsem vaših predlogov za potovanje ne manjka. Preberite današnji blog, v katerem boste našli kar nekaj top idej, kje in kako preživet poletne počitnice!

TENERIFI

Kanarski otoki so že dolga leta ena od najbolj priljubljenih destinacij, kamor Evropejci radi potujemo, saj je tam zmeraj toplo in lepo, velikokrat pa se da ujeti tudi zelo ugoden let. Eno zelo interesantno ponudbo je za Tenerife na pocenipotovati.si našel Dejan, ki te z veseljem vzame s seboj, le oglasi se mu!

https://www.semaforum.si/posts/14369

Tenerife lead xlarge
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
RIM

Vse poti vodijo v Rim in kot opazimo, velikokrat tudi marsikatera Semaforum aktivnost! Rim je ena od najbližjih prestolnic, ki navdušuje z zgodovino in kulinariko, malo manj pa s prometom in visoko obiskanostjo mesta. Vseeno te Rim ne pusti ravnodušnega in v teh poletnih dneh te tja vabi Jože!

https://www.semaforum.si/posts/14364

49
AMSTERDAM

Evropa pa seveda ponuja ogromno idej za potovanja po mestih, eno od prav tako zelo priljubljenih je Amsterdam. Ta nizozemska prestolnica svoj sloves širi po celem svetu, saj v njej najdeš prav vse. Za nepozabno zabavo se je odločila Ines, ki se prav te dni odpravlja tja. Našla je ugodno letalsko ponudbo, ki pa ponuja tudi skok na Islandijo ali v London. Piši ji in poletno potovanje splanirajte skupaj!

https://www.semaforum.si/posts/14365

Ccimage shutterstock 534783616
PORTUGALSKA

Še ena ideja, ki je odprta in čaka na potovalne predloge, je Tjašina. Zamislila si je namreč, da bi rada odšla na Portugalsko, kjer pa idej za aktivnosti ne zmanjka. Od bučne prestolnice do Lizbone, do pestrega dogajanja v Portu in povsod ob obali Atlantika, Portugalska ima vse. Tjaša je celo našla ugodno ponudbo, kako priti do tja, zato se ji hitro oglasi in to poletje preživite na Portugalskem.

https://www.semaforum.si/posts/14355

O3c phj wx 1380x690
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Kolo min
Kolesarske ture s Semaforumci
Pogled na matkov kot
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
+