Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
NAJLEPŠI VRHOVI LJUBLJANE
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 20. julij 2019

Ni kaj, tudi najvišje temperature nam ne morejo nič in si želimo le še več aktivnosti na prostem. Lepo vreme enostavno vabi ven in prav je tako. Zato na Semaforumu z veseljem odkrivamo nove destinacije, ki nam jih ponuja okolica in tokrat smo se ustavili v prestolnici. Tudi v Ljubljani najdemo dovolj opcij za kakovosten pohod, sploh, če nimamo dovolj časa, da bi se odpeljali kam dlje. In da gremo kar takoj z idejo na plan, naš prvi predlog je Golovec, poraščen hrib na Rudniku, ki nam ponuja pestro športno popoldne. Klikni spodnji gumb, najdi družbo, in se še danes odpravi tja.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
m-
M , 37 let
GRAD (376m)

Prvič bomo prav zdaj na Semaforum blogu dali idejo za izlet na ljubljanski grad. Čudovita graščina, ki tiho varuje prestolnico, je gotovo ena od najbolj znanih zgradb Ljubljane in priljubljena točka za izlet. Sicer se do vrha gradu da pripeljati z avtomobilom, a se marsikdo raje odloči za pešpot. Teh do gradu vodi kar nekaj - tiste skozi gozd in tiste iz samega mestnega središča. Kako bi se tja radi odpravili vi? kliknite spodnji gumb, najdi družbo, ter se skupaj dogovorite, kdaj in kako!

Foto: Arne Hodalič

Ljubljanski grad foto arne hodalic 1
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
ROŽNIK (394m)

Le malo manj znan, a zato nič manj obiskan od gradu, pa je Rožnik. Hrib, z uradnim imenom Cankarjev vrh, se dviga nad Tivolijem, cerkev rožnate barve na vrhu, pa je eden od najbolj znanih pogledov proti temu parku. Tudi do Rožnika pelje veliko različnih poti, katere nas zopet pripeljejo do različnih koncev - do Rožne doline, v živalski vrt ali pa nazaj v Tivoli. Super ideja za popoldanski izlet, na Semaforumu le še poišči družbo!

Vir: Marko Kostanjevec

Marko kostanjevec cerkev sv marije na roniku
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
RAŠICA (641m)

Sledi pa predlog za najmanj obiskan hrib v današnjem blogu. To seveda ne pomeni, da Rašica ni obiskana, a se za izlet nanjo gotovo odloči manj ljudi, kot pri ostalih destinacijah. Pod vrhom vas čaka prijetna gostilna, na samem vrhu pa razgledni stolp, s katerega se vam ponuja nepozaben razgled na Ljubljano in hrbtno stran Šmarne gore. Vas mika že tale vikend izkoristiti za pohod na Rašico? Klikni gumb, najdi družbo, in se v top Semaforum spremstvu odpravi na popoldanski izlet.

17 12 07 4351
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
ŠMARNA GORA (669m)

Za konec pa smo pustili najbolj priljubljeno izletniško točko v Ljubljani, Šmarno goro. Šmarka, kot ji reče marsikdo, je brez konkurence najbolj obiskan vrh v prestolnici, do katerega prav tako vodi kar nekaj poti. Vodič po vseh najdete v preteklih Semaforum blogih, lahko pa nič ne eksperimentirate in se odpravite kar po klasiki, "čez korenine", vse do vrha, kjer vas čaka najlepši razgled na Ljubljano in seveda najboljša postrežba v mestu.

Vir: Kaja Deberšek

94 smarna rampa razgled s3
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Kolo min
Kolesarske ture s Semaforumci
Pogled na matkov kot
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
+