Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
TOP ŠPORTNO POLETJE
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 05. avgust 2019

Dobro smo zaštartali letošnji avgust, ki kar vabi k vsem mogočim aktivnostim. Na Semaforumu vsakič najdete kakšno svežo idejo ali predlog, kako preživeti poletni dan, je pa med aktivnostmi vedno več navdušenih športnikov, ki bi si tako ali drugače izlet splanirali zelo aktivno. Zato smo v današnjem blogu zbrali nekaj od najbolj zanimivih športnih idej, kako preživeti poletje in verjamemo, da izmed vseh, katero najdete tudi zase.

KOLESARJENJE NA MORJU

Kolesarjenje je od nekdaj bilo priljubljeno, zdi pa se, da je ta aktivnost med ljudmi vedno bolj priljubljena, predvsem, kar se tiče mestne populacije. In čeprav je vožnja po ulicah in označenih kolesarskih stezah lahko zelo prijetna, zelo težko konkurira kolesarskemu izletu na morju. In prav takšno idejo je dobil Tim, ki se konec avgusta ali v začetku septembra odpravlja na podaljšan obmorski kolesarski vikend. Trenutni predlogi so Rabac, Krk, Cres ali Lošinj, najboljše pa je, da mu kar pustiš sporočilo in izlet splanirajta skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/15049

SNEŽNIK

Poletje je resnično čudovit čas, ko marsikatera aktivnost pride do izraza in se zanjo odloči več ljudi. Tako je tudi s hojo v gore, ki v toplih avgustovskih dneh kar vabijo na obisk. Seveda moramo biti tudi zdaj, ko ne obstaja nevarnosti snega, v naših gorah zelo previdni in se na pohod vedno dobro pripraviti - največ nevšečnosti v gorah se zgodi ravno zaradi nepripravljenosti. Verjamemo, da vi na to mislite in da bo jutrišnji vzpon na Snežnik čudovit izlet. Nanj te vabita Gaja in njena kolegica, zato se jima kar hitro oglasi.

https://www.semaforum.si/posts/15037

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
JADRANJE

Morda ste tip, kateremu se zdi, da je jadranje romantično, morda pa ta vodni šport le z distance občudujete. Vsekakor imate zdajle priložnost, da se ga v top Semaforum družbi tudi aktivno udeležiti. Valerija se konec oktobra odpravlja na jadranje na jug Dalmacije, kar se nam že sliši kot nekaj, česar bi se bilo vredno udeležiti. Če se ti to zdi dobra ideja, klikni na spodnji gumb in Valeriji pošlji sporočilo.

https://www.semaforum.si/posts/15023

FERATE

Okej, na koncu pa so zopet odpravljamo v gore - a tokrat malce drugače. Obstajajo lahke in zahtevne poti, potem pa obstajajo ferate. Ta beseda predstavlja način vzpona v gore s pomočjo jeklenic in je med planinci vedno bolj priljubljena. Tak način vzpenjanja zahteva dobro kondicijsko pripravljenost, predvsem, kar se tiče moči v rokah. Obstajajo pa seveda različne zahtevnostne stopnje, katere se v temu športu označujejo od najlažje, A, pa do najtežje, F - in Eva te vabi na tisto, med B in C:)

https://www.semaforum.si/posts/14952

Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+