Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
TOP POHODI, KI JIH NE SMEŠ ZAMUDITI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 28. avgust 2019

Ob koncu avgusta vas pozdravljamo na Semaforum blogu, vse potovalne duše in tiste, željne nove družbe in avantur. Tale čas je čudovit, saj so jutra že sveža, čez dan pa je še vedno prijetno toplo, kar pomeni ravno prava kombinacija za skok v gore. Tudi na Semaforumu je pohodništvo ena od najbolj priljubljenih aktivnosti, zato smo se danes odločili, da zberemo najbolj zanimive, katerim se boste z veseljem pridružili. Pa pojdimo v hribe!

JALOVEC

Pogled nanj je eden najbolj znanih in že sam po sebi obljublja pravo planinsko dogodivščino. Jalovec je visok 2645m in je na lestvici šesti najvišji vrh v Sloveniji. Vzpon nanj zahteva dobro kondicijo in še boljšo opremo, za kar pa je Anja sigurno poskrbela. Jutri zjutraj te vabi na vzpon, zato se ji kar hitro oglasi, če se ji želiš pridružiti.

https://www.semaforum.si/posts/15546

Jalovec northside mc
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
NANOS

Zelo radi preberemo aktivnosti, ki že v opisu ponujajo pravo pohodniško pustolovščino. To soboto Vojkova koča na Nanosu praznuje 70.-o obletnico, kar pomeni, da se bo na vrhu veliko dogajalo. In Darja si je zaželela, da ta želi to vzdušje doživeti, zato te v soboto vabi, da se skupaj z njo povzpneš na Nanos. Splanirala je tudi zanimivo pot vse naokoli, zato ji kar pošlji sporočilo in izlet do konca splanirajte skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/15493

Nanos panorama3
MATAJUR ALI POREZEN

Jutrišnji dan bi Rok rad izkoristil za vzpon na enega od obeh vrhov, vabi pa te zraven, da se mu pridružiš. Hitro mu pošlji sporočilo ter se mu pomagaj odločiti, na katerega od vrhov se splača povzpeti prej.

https://www.semaforum.si/posts/15528

Matajur v ozadju
TRIGLAV

Za konec pa smo prišparali najdaljši in najbolj zahteven vzpon od vseh, pohod na Triglav. Žiga išče družbo, da se ta teden odpravi na naš največji vrh in če imaš tudi ti podobne plane, se mu oglasi, da ujameta lepo vreme za vzpon.

https://www.semaforum.si/posts/15420

Triglav 1360 600 1
Nazaj na blog
Preberi še
Kolo min
Kolesarske ture s Semaforumci
Pogled na matkov kot
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
+