Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
TOP ZABAVIŠČNI PARK V NAŠI BLIŽINI, KI JIH MORATE OBISKATI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 05. september 2019

Za branje naslednjega bloga priporočamo, da na strah pred višino pozabite in se prepustite divji vožnji. Semaforum blog vas bo namreč odpeljal po najboljših zabaviščnih parkih v bližini Slovenije, ki jih morate obiskati. Če bo to za vas prvič ali ne, zabaviščni parki vedno poskrbijo, da se doza adrenalina dvigne in da se popolnoma prepustite doživetju. 3, 2, 1, gremo!

LEGOLAND

Naš prvi obisk nas bo vodil v Nemčijo. Dobrih pet ur vožnje nam bo iz Ljubljane vzelo potovanje do Legolanda, ki se nahaja na Bavarskem. Peljali se bomo skozi Munchen, vse do mesta Ulm, kjer nas pričaka Legoland. Zabaviščni park se osredotoča na lego tematiko, torej na vse priljubljene zgodbe in teme, ki smo jih spoznali skozi igro s temi znanimi kockami, v parku oživijo in ponujajo vrhunsko zabavo za vse starosti.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Grega
M , 30 let
GARDALAND

Sloveniji najbližje od vseh zabaviščnih parkov, je brez dvoma Gardaland. Eden najbolj znanih takih, se nahaja tik ob Gardskem jezeru in je že vožnja do njega svojevrstno doživetje. Malo ljudi ve, da Gardaland in Legoland pripadata isti skupini, »Merlin Entertainments«, ki med drugim upravlja tudi z največjo Londonsko atrakcijo, »London eye« in muzeji voščenih lutk, »Madame Tussauds«. V Gardalandu se boste zmočili, kričali in doživeli eno od najboljših adrenalinskih izkušenj, kar jih ponuja Italija, uživali v vrhunskih predstavah in atrakcijah kar na poti skozi park.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
David
M , 37 let
EUROPA PARK

Naslednja postaja pa nas bo odpeljala najdlje od vseh in sicer na nemško mejo s Francijo in Švico. Europa park se nahaja v mestu Rust in je po besedah marsikoga eden najboljših zabaviščnih parkov v Evropi. Ker vam bo vožnja do tja vzela največ časa, priporočamo, da se tja odpravite čez vikend in poskrbite za prenočitev. Za kaj pa se vam obisk res tako splača? Ker bo vaš adrenalin poskočil skozi nebo! Vožnja z »virtual reality« očali, vrtenje na noro visokem stolpu in divja proga vlakca, ki drvi več kot 100 kilometrov na uro, vse to in še mnogo več ponuja Europa park, ki vas ne bo pustil ravnodušne.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
PRATER

Na zadnji postaji našega adrenalinskega bloga, pa se bomo ustavili v najstarejšem zabaviščnem parku v Evropi. Prater se nahaja na Dunaju in je izmed vseh edini, v katerega lahko vstopite brezplačno. Tako lahko plačate le za tiste naprave, ki jih želite preizkusiti ali pa se za ta čas prepustite čarom tega parka. Doživite lahko kar nekaj zanimivih adrenalinskih voženj z vlakci, se preizkusite v klasičnih igrah na srečo ali pa si privoščite večerjo, ki vam jo pripelje prav »roller coaster« sam.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Klemen
M , 30 let
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+