Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
TOP VIKEND DOGODKI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 14. september 2019

En lep, popotniški pozdrav pošiljam vsem, ki tudi v temle "indijanskem" zaključku poletja, polni energije še vedno čakate na dobre priložnosti za druženje in skoke po Sloveniji. Jesen je super primeren čas za to, če pa je preostanek poletja še vedno dovolj topel, je pa to treba še toliko bolj izkoristiti. V današnjem Semaforum blogu vam predstavljamo najboljše dogodke, katerih se lahko udeležite in izkoristite top vreme.

KRAVJI BAL

Več kot 60 let v Bohinju traja tradicija praznovanja vrnitve planšarjev s planin v dolino, vsako leto pa to postaja vse večji praznik za vse več ljudi. Tudi letos se bo tako v nedeljo v Ukancu odvil Kravji bal, velika zabava z ansamblom, degustacijo Bohinjskega sira in ostale domače hrane. Če ne veš, s kom bi se te prave bohinjske zabave udeležil, lahko top družbo z enim klikom spoznaš kar prek Semaforuma.

5cdbf1588dca9
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Žiga
M , 40 let
NOČNI TEK LJUBLJANICA

Ker pa je na Semaforumu ogromno športnih navdušencev, nikakor ne smemo spustiti ene zanimive tekaške prireditve, ki se bo danes zvečer dogajalo v središču Ljubljane. Ob 20h se začne "nočni tek Ljubljanica", kjer se boste s štartom na Stritarjevi ulici preizkusili na 5, 10 in 21 kilometrov. Prijava je možna na dan dogodka, vreme pa bo za ravno pravšnje za tak podvig.

Img 20180908 195553
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
CHERRY WINE

Za vse, ki pa obožujete dobro glasbo in ste še vedno oboževalci del Amy Winehouse, ne smete spustiti današnjega večera. V Ljubljani v baru Čin-čin na Tobačni bo namreč potekal večer s tribute skupino, Cherry Wine. Frontmenka benda je v svoji interpretaciji pesmi Amy tako prepričljiva, da za hip pozabiš, da na odru ni prave Amy in le odlična impresionatorka.

5b7799 2da4b672f6a04a299824cf3b15c2f73e mv2
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
OTROŠKI BAZAR

Za konec pa smo prišparali dogodek, ki bo trajal skozi cel vikend. Danes in jutri lahko na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani obiščete Otroški bazar, festival, namenjen celi družini. Kup delavnic, predavanj in izobraževanj, bo poskrbelo, da bo vsak izmed vas izvedel nekaj novega. Kot novost letos, pa so prireditvi dodali še festival hišnih ljubljenčkov.

5c1a08a087614
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Kolo min
Kolesarske ture s Semaforumci
Pogled na matkov kot
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
+