Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
NAJBOLJŠE AKTIVNOSTI, KI SE V KRATKEM ZGODIJO V SLOVENIJI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 18. september 2019

Drage popotnice in popotniki, pozdravljeni v čudovitem podaljšku poletja! Tudi septembra uživamo v lepem vremenu in prijetnem soncu, kar je še bolj primerno za super dnevne aktivnosti. In seveda se ji na Semaforumu vsak dan najde dovolj, mi pa smo v temle blogu zbrali tiste najbolj zanimive. Pa poglejmo!

NOČNI TEK NA KALVARIJO

Prvi petek v oktobru bo v Mariboru rezerviran za eno hudo športno aktivnost. Organizira se nočni tek na Kalvarijo, udeležba je brezplačna, največji izziv pa je seveda premagati stopnice do vrha. Ana se že sprašuje, če se bo še kdo udeležil teka, tako da če o tem razmišljaš tudi ti, se ji kar hitro oglasi!

https://www.semaforum.si/posts/15896

9 no ni tek na kalvarijo 3
POT MED KROŠNJAMI

Krasna je Slovenija in res se na naših koncih vedno ponuja ogromno možnosti, kako preživet zelo aktiven dan. Od tega petka dalje, pa bomo lahko še na enem mestu kvalitetno in zelo posebno preživljali čas - med krošnjami. Na Rogli se odpira pot med krošnjami, ki bo ponujala čisto novo doživetje narave. Po kilometer dolgi poti se boste dobesedno sprehodili med krošnjami in obiskali razgledni stolp, za petkovo otvoritev pa družbo že išče Barbara.

https://www.semaforum.si/posts/15870

Nasl 4
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
DAN ODPRTIH VRAT OBSERVATORIJA GOLOVEC

Le nekajkrat na leto observatorij Golovec odpira svoja vrata obiskovalcem in ta ponedeljek bo ena izmed teh priložnosti. Zanimiva predavanja, ogled observatorija in še marsikaj drugega, se bo skozi cel dan dogajalo pri njih, Iztok pa že predlaga, da to unikatno ljubljansko mesto obiščete skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/15835

Astronomski vecer golovec opazovanje
BLUES

Zadnji predlog, kako preživeti tale september, pa je najbolj sproščen od vseh. Darja se je ta teden v Ljubljani že udeležila plesnega tečaja bluesa in ker je učenje plesa vedno bolj zanimivo v družbi, te vabi, da se ji ob naslednjih terminih pridružiš.

https://www.semaforum.si/posts/15874

Swing tretji rojstni dan vilharjeve 41
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
1 dsc02338
Najlepši razgledi na Blejsko jezero
Barcolana
Kaj dogaja to nedeljo?
27784573058 2191f14fd0 b
Vse aktivnosti, ki vas bodo zanimale in za katere se še išče družba
Ribnisko jezero
Top Semaforum izlet: Ribniško Pohorje
Izleti v brkine
Kam ta vikend?
+