Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
NAJBOLJŠE AKTIVNOSTI, KI SE V KRATKEM ZGODIJO V SLOVENIJI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 18. september 2019

Drage popotnice in popotniki, pozdravljeni v čudovitem podaljšku poletja! Tudi septembra uživamo v lepem vremenu in prijetnem soncu, kar je še bolj primerno za super dnevne aktivnosti. In seveda se ji na Semaforumu vsak dan najde dovolj, mi pa smo v temle blogu zbrali tiste najbolj zanimive. Pa poglejmo!

NOČNI TEK NA KALVARIJO

Prvi petek v oktobru bo v Mariboru rezerviran za eno hudo športno aktivnost. Organizira se nočni tek na Kalvarijo, udeležba je brezplačna, največji izziv pa je seveda premagati stopnice do vrha. Ana se že sprašuje, če se bo še kdo udeležil teka, tako da če o tem razmišljaš tudi ti, se ji kar hitro oglasi!

https://www.semaforum.si/posts/15896

POT MED KROŠNJAMI

Krasna je Slovenija in res se na naših koncih vedno ponuja ogromno možnosti, kako preživet zelo aktiven dan. Od tega petka dalje, pa bomo lahko še na enem mestu kvalitetno in zelo posebno preživljali čas - med krošnjami. Na Rogli se odpira pot med krošnjami, ki bo ponujala čisto novo doživetje narave. Po kilometer dolgi poti se boste dobesedno sprehodili med krošnjami in obiskali razgledni stolp, za petkovo otvoritev pa družbo že išče Barbara.

https://www.semaforum.si/posts/15870

DAN ODPRTIH VRAT OBSERVATORIJA GOLOVEC

Le nekajkrat na leto observatorij Golovec odpira svoja vrata obiskovalcem in ta ponedeljek bo ena izmed teh priložnosti. Zanimiva predavanja, ogled observatorija in še marsikaj drugega, se bo skozi cel dan dogajalo pri njih, Iztok pa že predlaga, da to unikatno ljubljansko mesto obiščete skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/15835

BLUES

Zadnji predlog, kako preživeti tale september, pa je najbolj sproščen od vseh. Darja se je ta teden v Ljubljani že udeležila plesnega tečaja bluesa in ker je učenje plesa vedno bolj zanimivo v družbi, te vabi, da se ji ob naslednjih terminih pridružiš.

https://www.semaforum.si/posts/15874

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+