Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
TVOJ SANJSKI OKTOBER
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 01. oktober 2019

Kako lepo je mesec začeti znova! Zdi se, kot da vse štarta od začetka in da lahko obrnemo nov list priložnosti. Vsem, ki obožujete potovanje, pa nov list pomeni, da imate na voljo spet nove, prazne liste, ki jih je potrebno porisati z novimi dogodivščinami. V temle Semaforum blogu smo zato izbrali najboljše, tista super potovanja, ki bodo poskbela za sanjski oktober!

JADRANJE

Uporabnica Cora ima odličen predlog, kaj početi na začetku čudovite jeseni. Z družbo se odpravljajo na jadranje in se jim na krovu ravno sprostilo eno mesto, ki morda čaka prav nate. Če imaš čas med 5. - 9.10., se oglasi Cori in se dogovorite za vse detaile!

https://www.semaforum.si/posts/16096

Maxresdefault 2
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
NA VZHOD

Če pa te bolj kot potovanje z jadrnico, mika poleteti in zamenjati celino, ima top predlog zate naša Popotnica. Za čas jesenskih počitnic se odpravlja v eno izmed držav sledečega seznama: Tajska, Vietnam, Armenija ali Gruzija. Bi se ji rad pridružil, pa ne veš, kam točno? Nič hudega, pošlji ji sporočilo in skupaj organizirajte potovanje za krompirjeve počitnice.

https://www.semaforum.si/posts/16048

Shutterstock 280828427
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
ISTANBUL

In če smo že na Vzhodu, pa dajmo še malo tam ostati - natančneje, kar na meji med Evropo in Azijo. Urška načrtuje hude počitnice v Turčiji, ki vključujejo vse, od ogledovanja mesta in znamenitosti, do potepanja ob obali in slikanja. Imaš sredi oktobra čas in ne veš, kam bi se dal? Super, pošlji Urški sporočilo in v Istanbul odpotujta skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/16089

Istanbul
RIM ALI VALENCIJA

In če se že bližamo nazaj Evropi, poglejmo njene najlepše konce. En tak mestni oddih kamorkoli, ali v Rim, Valencijo ali pa kam drugam, to mika Beti. Če si tudi ti glede izbire city break potovanja prilagodljiv in imaš v mislih low budget varianto, potem ji z enim klikom pošlji sporočilo in kmalu skupaj odpotujta na lepše.

https://www.semaforum.si/posts/15955

Hero ultimate rome hero shutterstock789412159
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
1 dsc02338
Najlepši razgledi na Blejsko jezero
Barcolana
Kaj dogaja to nedeljo?
27784573058 2191f14fd0 b
Vse aktivnosti, ki vas bodo zanimale in za katere se še išče družba
Ribnisko jezero
Top Semaforum izlet: Ribniško Pohorje
Izleti v brkine
Kam ta vikend?
+