Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
TVOJ SANJSKI OKTOBER
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 01. oktober 2019

Kako lepo je mesec začeti znova! Zdi se, kot da vse štarta od začetka in da lahko obrnemo nov list priložnosti. Vsem, ki obožujete potovanje, pa nov list pomeni, da imate na voljo spet nove, prazne liste, ki jih je potrebno porisati z novimi dogodivščinami. V temle Semaforum blogu smo zato izbrali najboljše, tista super potovanja, ki bodo poskbela za sanjski oktober!

JADRANJE

Uporabnica Cora ima odličen predlog, kaj početi na začetku čudovite jeseni. Z družbo se odpravljajo na jadranje in se jim na krovu ravno sprostilo eno mesto, ki morda čaka prav nate. Če imaš čas med 5. - 9.10., se oglasi Cori in se dogovorite za vse detaile!

https://www.semaforum.si/posts/16096

Maxresdefault 2
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
NA VZHOD

Če pa te bolj kot potovanje z jadrnico, mika poleteti in zamenjati celino, ima top predlog zate naša Popotnica. Za čas jesenskih počitnic se odpravlja v eno izmed držav sledečega seznama: Tajska, Vietnam, Armenija ali Gruzija. Bi se ji rad pridružil, pa ne veš, kam točno? Nič hudega, pošlji ji sporočilo in skupaj organizirajte potovanje za krompirjeve počitnice.

https://www.semaforum.si/posts/16048

Shutterstock 280828427
ISTANBUL

In če smo že na Vzhodu, pa dajmo še malo tam ostati - natančneje, kar na meji med Evropo in Azijo. Urška načrtuje hude počitnice v Turčiji, ki vključujejo vse, od ogledovanja mesta in znamenitosti, do potepanja ob obali in slikanja. Imaš sredi oktobra čas in ne veš, kam bi se dal? Super, pošlji Urški sporočilo in v Istanbul odpotujta skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/16089

Istanbul
RIM ALI VALENCIJA

In če se že bližamo nazaj Evropi, poglejmo njene najlepše konce. En tak mestni oddih kamorkoli, ali v Rim, Valencijo ali pa kam drugam, to mika Beti. Če si tudi ti glede izbire city break potovanja prilagodljiv in imaš v mislih low budget varianto, potem ji z enim klikom pošlji sporočilo in kmalu skupaj odpotujta na lepše.

https://www.semaforum.si/posts/15955

Hero ultimate rome hero shutterstock789412159
Nazaj na blog
Preberi še
Depositphotos 89596810 xl 2015m 850x400
Najlepši božični izlet v Hallstatt in okoli Wolfgangsee
Portoroz 1077
Prižigi lučk po slovenskih mestih, ki jih ne smete zamuditi
Image
Top božični izlet: Zagreb in kulinarično Zagorje
Cskp pri gimo lu i
Sobotni prižigi lučk
Screenshot 2019 11 26 at 19 44 29
Najlepši božični izlet v Trst
+