Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
KAJ DOGAJA TO NEDELJO?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 12. oktober 2019

Že ko smo mislili, da ne bo nič od indijanskega poletja, nas je vreme presenetilo in se odločilo, da prijetno podaljša tople in sončne dni, ki so kot nalašč za potepanje po Sloveniji. In čeprav je naša dežela majhna, se v njej veliko dogaja. Jutri boste imeli veliko razlogov za skočiti ven in to ne samo zaradi vremena. V današnjem blogu preverimo, kaj vse se dogaja to nedeljo pri nas!

BARCOLANA

Vsako leto našo obalo prekrijejo in prevzamejo jadrnice. Vedno je pogled na njih nekaj posebnega, enkrat na leto pa je to pogled posebno bogat. Jutri bo potekala že tradicionalna regata Barcolana, ki se je lansko leto, glede na udeležbo, vpisala tudi v Guinessovo knjigo rekordov. Letos rekorda ne bodo podirali, saj je zaradi prevelikega števila prijavljenih samo jadranje dokaj moteno. Jutri ste vsekakor vabljeni, da preverite, kako izgleda, ko na stotine jadrnic odpluje iz Trsta proti Portorožu.

Barcolana
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
NOGOMET

In če smo že začeli športno, bomo tako tudi nadaljevali. Vsi, ki spremljate nogomet (in na Semaforumu je kar nekaj zavzetih športnikov) veste, da se slovenska ekipa bori za kvalifikacije na evropskem prvenstvu, ki bo drugo leto. Jutri bo na stadionu Stpžice potekala še ena od pomembnih tekem, tokrat z Avstrijo. Bi si želel ogledati tekmo, pa ne veš, s kom? Poizkusi in družbo najdi kar prek Semaforuma - s klikom na en gumb!

Dsc1625 b
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
POHOD

Če pa ste prav tako za gibanje, a bolj umirjene vrste, bo naslednja aktivnost kot nalašč za vas. V parku vojaške zgodovine v Pivki ob devetih zjutraj organizirajo jesenski pohod po krožni poti vojaške zgodovine. Pot se vije med Parkom vojaške zgodovine, nekdanjim vojaškim poligonom na Koti 110, ki se dviga na 613 metrih nadmorske višine ter italijansko podzemno utrdbo na Primožu. Od tod se pot večkrat spusti in dvigne, do končnega cilja, nazaj v Parku, pa traja približno štiri ure. Si za razgiban pohod s pridihom bogate zgodovine? Potem takoj poišči družbo in se že jutri oglasi v Pivki.

Pvz sprehod po kro ni poti valter leban 7276 1024x683
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
HRTJI PIKNIK

Naslednja aktivnost pa targetira izključno ljubitelje in lastnike hrtov. Te zanimivi in skrivnostni kužki imajo vsako leto pravo druženje, hrtji piknik, ki bo letos potekal pri poligonu Nogi Dogi v Ljubljani, začetek pasjega druženja pa bo ob 10h zjutraj.

3
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Kr bb92b259 0ef4 4421 af50 23eefb2283ed
Kam ta vikend?
Web slika1
Top aktivnosti za druženje v Sloveniji
Primary 343 0
Kam za vikend?
Katedrala gornji grad savinjska in ale ka dolina slovenija
Najbolj zanimive cerkve v Sloveniji
Photo 1560389959 e4e81f5dca86
4 atraktivna potovanja, ki jih ne smete zamuditi
+