#topdružba majice #topdružba majice
KAM GREMO TA KONEC TEDNA?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 18. oktober 2019

Vsi, ki že komaj čakate, da vam teden da dovolj časa za odklop in izlet, to vprašanje obožujete: kam gremo ta konec tedna? Tudi tale vikend je po Sloveniji poln odličnih predlogov, kako in kje preživeti dan, na Semaforumu pa vam pomagamo odgovoriti tudi na vprašanje, s kom. V današnjem blogu si preberite, kaj so najbolj zanimive stvari, ki vas čakajo v preostanku tedna!

KOSTANJEVA NEDELJA

Cel oktober na Jančah nedelje posvečajo kostanju. Zadnja od njih pa se bo odvila prav ta konec tedna, zato bo v tem luštnem kraju, le streljaj od Ljubljane, posebej luštno. Na Jančah boste uživali v pečenem kostanju, pecivu iz kostanja in ostalih sladicah, streglo pa se bo tudi domači mošt. Če bi se radi udeležili tega domačega vzdušja, pa nobeden od vaših prijateljev ne more, kliknite spodnji gumb in prav s pomočjo Semaforuma v top družbi to nedeljo skočite na Janče.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Irena
Ž , 56 let
Jasna
Ž , 43 let
MARIJA ŠERIFOVIĆ

Prvič, odkar se je pojavila na sceni, bo na velikem odru Hale Tivoli zapela Marija Šerifović. Cenjena in talentirana pevka, ki se lahko pohvali, da je prva in zaenkrat edina zmagovalka Srbije na Euroviziji, danes zvečer prihaja v Ljubljano, kjer bo, kot rečeno, pela v Hali Tivoli. Karte so še na voljo, družbo pa se prek Semaforuma gotovo da najti.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
POHOD URŠK

Ta vikend ste vsi, še posebno pa dekleta, po imenu Urška, vabljeni na Uršljo goro. Ta koroški vrh bo namreč tudi letos gostil pohod Uršk. Organizatorji si želijo, da bi se na pohod prijavilo vsaj 100 Uršk, kar bi seveda izpadlo fantastično. Pohod se začne v nedeljo ob 11h dopoldne, vsaka udeleženka z imenom Urška, pa prejme spominsko majico.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
LUKA ŠULIĆ

Celoten vikend pa bo v Ljubljani v znamenju Luke Šulića, polovice svetovno znanega dua, 2Cellos. V prestolnico tokrat prihaja sam, v kar dveh koncertih v Cankarjevem domu, v soboto in v nedeljo, pa bo na violončelu predstavil Vivaldijevo, "Štirje letni časi". Imaš karto, nimaš pa družbe? Naj ti pomaga Semaforum!

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+