Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
TOP PRILOŽNOST ZA POTOVANJE
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 06. november 2019

Gotovo obstaja veliko pametnih in modrih misli o potovanjih, recimo tale, da je boljše enkrat videti, kot o lepem kraju stokrat slišati. In ker potovanja obožujemo tudi na Semaforumu, smo v temle sredinem blogu zbrali vrhunske izlete, na katere se v kratkem odpravljajo prav uporabniki Semaforuma. To pomeni, da za njih iščejo družbo in da se na vse konce sveta lahko odpravite skupaj.

INDIJA

Semaforumka Irena ima za začetek leta hud plan. Odpravlja se namreč v Indijo in to na enega od najlepših koncev te ogromne države. Goa je v Indiji najmanjša zvezna država in ima morda prav zato čudovito ohranjeno naravo in rajske plaže. Če bi se Ireni radi pridružili, ji sporočilo pošljite kar zdaj.

https://www.semaforum.si/posts/16613

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
MALTA

Na marsikaterem koncu sveta beležijo vedno večje zanimanje in obisk in Malta je gotovo na tem seznamu. Sredozemski otok ljudi pritegne skozi vso leto, Marko pa je na pocenipotovati.si našel še extra ugodno ponudbo, ki vključuje hotel, zajtrk in letalo. Bi šli zraven? Potem mu s klikom na en gumb pošljite sporočilo!

https://www.semaforum.si/posts/16636

JUŽNA AFRIKA

In ko smo že pri čudovitih koncih, eden najlepših afriških je prav na njenem jugu. In ker Semaforumci potujemo na vse strani sveta, se tudi na sam konec Afrika odpravlja Vesna. Pravi, da ji točna destinacija ni pomembna, rada pa bi si vzela vsaj dva tedna časa za raziskovanje.

https://www.semaforum.si/posts/16594

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
GRAZ

Če pa bi le radi izkoristili prost dan in se prepustili bolj domačemu čaru praznikov, ki prihajajo, je kot naročen za vas Alešev predlog. Namreč, decembra si želi obiskati Graz, novoletne sejme, prav posebej pa slavni Redbull shop. Če si za, mu čimprej pusti sporočilo.

https://www.semaforum.si/posts/16618

Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+