Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
FITNES
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 12. november 2019

En vrhunki popotniški pozdrav vam pošiljamo sredi novembra, ko marsiko že razmišlja, kdaj bo ujel naslednje suho vreme za aktivnosti zunaj. Tudi na Semaforumu se veselimo takšnih dni in predvsem tistih zasneženih. Dokler pa je vreme nekje vmes in se je potrebno znajti po svoje. Zato, dobro preberite današnji blog in poiščite družbo po meri vašega interesa - predstavljamo hude aktivnosti v Sloveniji. Mato recimo predlaga, da greste skupaj v fitnes in drug drugega vzpodbujate pri vajah, oglasi se mu kar tu!

https://www.semaforum.si/posts/16737

5b43ccf31335b831008b4c1c
MALI NOGOMET

Zdrav duh je doma v zdravem telesu, česar se dobro zaveda tudi Megi. Tebe in družbo vabi, da se jim pridružiš pri igri rekreativnega malega nogometa in pri tem nista pogoj ne starost, ne spol - zaželjeno je le, da imaš čas popoldne. Si za? Potem Megi sporočilo pošlji kar zdaj.

https://www.semaforum.si/posts/16733

Mali nogomet
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
PLEZANJE

Pa dajmo ostati v športnem in zadihanem duhu, Andrej išče plezalno družbo. Najraje je v Plezalnem centru Ljubljana, za kar je opremljen, njegova stopnja znanja pa je 6a. Če je tudi tvoj hobi plezanje in bi rad spoznal družbo, si jo ravnokar našel.

https://www.semaforum.si/posts/16735

Swoboda alpin kempten germany3
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
GRINTOVEC

Za vse, ki pa ste najraje aktivni na prostem in predvsem na svežem zraku, ima za vas top predlog Andrej. V prihajajočih tednih se bo odpravil na nekaj od priljubljenih zimskih vzponov, prvi predlog je recimo Grintovec. Če imaš čas in željo, se Andreju oglasi s klikom na spodnji gumb.

https://www.semaforum.si/posts/16677

Grintovec
GLEDALIŠČE

Če pa bi namesto aktivnega popoldne še raje užival v kulturi in nečem popolnoma sproščujočem, ima zate top idejo Miha. Rad se odpravi v gledališče, predvsem na večer stand-up komedije in te vabi zraven.

https://www.semaforum.si/posts/16711

Linhartova dvorana foto miha horvat r
Nazaj na blog
Preberi še
Dsc05661 e1562755550120
Kje izkoristiti bone: planinski domovi
I k
Z eno vstopnico v 11 ljubljanskih muzejev in galerij
Pix2
Kje izkoristiti bone: turistične kmetije
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
+