Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
KAM ZA VIKEND?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 15. november 2019

En mrzel, popotniški pozdrav vsem, ki berete današnji blog, dobrodošli na Semaforumu! Mrzlico po dogajanju, potovanju in aktivnostih čutimo v vsakem vremenu in tudi v bolj hladnih dneh leta se v Sloveniji dogaja veliko - morda še kakšna zanimivost več. Danes na enem mestu dobite tiste najbolj atraktivne, ki se dogajajo ta konec tedna. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza in na najbolj enostaven način spoznate družbo za zraven!

TEK NA KRISTALNO PALAČO

Tek je brez dvoma ena od najbolj priljubljenih športnih aktivnosti na svetu in ker smo ljudje ustvarjali, smo se spomnili teči tudi na najvišje stavbe na svetu. Tovrstne prireditve potekajo po celem svetu, svojo pa imamo tudi v Sloveniji. Jutri se boste tako lahko udeležili teka na Kristalno palačo v Ljubljani, najvišjo stavbo v Sloveniji. Prireditev se začne ob 9h zjutraj, prijavite se lahko na prizorišču ali pa dogajanje spremljate kot opazovalec in navijač.

Kristalna palaca
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Jan
M , 23 let
PERPETUUM JAZZILE & NINA PUŠLAR

Nadaljujemo pa glasbeno. Slovenci smo ponosni na veliko stvari, ki jih občuduje cel svet, in ena od njih so tudi Perpetuum Jazzile, svetovno priznana vokalna skupina. Na enega od večjih odrov v Sloveniji bodo stopili jutri, ko v soboto nastopajo na obali. Koncert se bo zgodil v Kopru v Bonifiki, družbo pa jim bo delala Nina Pušlar.

Perpetuum jazzile le spectacle391 ih
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
DAN ČOKOLADE IN LIKERJA

Totalno za guštat bo vikend pred nami, pazite zdaj, kam vas peljemo. Rajhenburški dan čokolade in likerjev je dogodek, ki se vsako leto dogaja na Brestanici in je vedno bolj priljubljen. Grad Rajhenburg bo tudi tokrat prizorišče tega kulinaričnega spektakla, ima pa za to tudi bogato zgodovinsko podlago. Menihi, Rajhenburški trapisti, so bili prvi industrijski proizvajalci čokolade na Slovenskem, tako da ste lahko sigurno, da boste gurmansko zadovoljeni.

Rajhenburski dan cokolade in likerjev 35
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
PETAR GRAŠO

Za zadnji dogodek v današnjem vikend blogu pa boste za iskanje družbe morali kar pohiteti. Eden od najbolj prodajanih in priljubljenih hrvaških glasbenikov spet prihaja v Sloveniji, Petar Grašo je danes napovedal veliki koncert v ljubljanskih Stožicah. Prepeval bo nove in stare hite in če bi tudi vi radi bili del tega posebnega večera, so karte še vedno na voljo, družbo za na koncert pa lahko spoznate tudi preko Semaforuma in to s klikom na en gumb!

19362
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Depositphotos 89596810 xl 2015m 850x400
Najlepši božični izlet v Hallstatt in okoli Wolfgangsee
Portoroz 1077
Prižigi lučk po slovenskih mestih, ki jih ne smete zamuditi
Image
Top božični izlet: Zagreb in kulinarično Zagorje
Cskp pri gimo lu i
Sobotni prižigi lučk
Screenshot 2019 11 26 at 19 44 29
Najlepši božični izlet v Trst
+