Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
1. PERU IN BOLIVIJA
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 26. februar 2018

Ostanki Inkov Maccu Piccu, ki so, ne boš verjel, na višini le malo nižje od Triglava in Salar de Uyuni, največje slano jezero na svetu, sta najbrž prvi dve stvari, na katere pomisliš, ko slišiš Peru in Bolivija – ja, smo na severo-zahodu Južne Amerike. Peru mnogi označujejo kot zibelko starih civilizacij, njegovo divjo pokrajino pa popotniki izkoriščajo za nepozabne pustolovščine – in tudi uporabniki Semaforuma, preberi do konca! Planinski vrhovi gorovja Andi kličejo po pohodnikih in plezalcih, puščave, obkrožene z valovi privabljajo deskarje, vsemogočni Amazon, velika površina deževnega gozda in mokrišč, kjer ne manjka žuželk, opic in redkih velikih mačk, pa privablja vse ostale vrste raziskovalcev. Bolivija, južna meja Peruja, prav tako ni prikrajšana izjemnih naravnih lepot in je znana kot država z največ različnih narodov v Južni Ameriki.
Anja se konec aprila odpravlja na to nepozabno potovanje in vabi sopotnike!
https://www.semaforum.si/posts/5336

Machu picchu travel
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
2. KOLESARSKO POTOVANJE PO ISLANDIJI

Islandija. Država gejzirjev, vulkanov, toplih vrelcev in ledenikov, ali kot jo v vodičih radi poimenujejo: Zemlja Ognja in Ledu. Islandija je dom prvega parlamenta v Evropi. Njegove ostanke iz leta 930 našega štetja, si lahko ogledaš v nacionalnemu parku Pingvellir. Poleg prvega parlamenta, v njem najdeš stičišče Severno-ameriške in Evrazijske tekstonske plošče, ki se vsako leto druga od druge oddaljita za dodatna 2 cm. Islandija je eno izmed le dveh mest na celem svetu, kjer lahko opazuješ ta čudež narave.
Islandija je preveč unikatna, da bi zamudili en sam meter njene edinstvenosti, zato je potovanje s kolesom eden izmed najboljših načinov potovanja med naravnimi lepotami tega otoka, če le čas in kondicija dopuščata.
Marko, bravo, super izlet.
https://www.semaforum.si/posts/4428

P5pb12813075
3. MADAGASKAR IN SEJŠELI

Robina je semaforum ekipa označila kot enega izmed najbolj strastnih potovalcev. Obiskal je že več kot 127 držav tega sveta. Družbo na Semaforumu je sestavljal za Safari po Alžirski pučavi, potovanje po Sahari, s kolesom se je podal po Mjanmarju, sedaj pa vse avanturiste vabi na potovanje po Madagaskarju in Sejšelih. Otočje, kjer sanje o tropskem raju postanejo resničnost. Robin, bravo in srečno pot, pridruži se mu tudi ti!
https://www.semaforum.si/posts/5622

Madagascar trees
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
4. BACKPACK PO IRANU

Kogarkoli, ki je že potoval po Iranu, boste vprašali, kakšna je ta dežela, bo državo označil kot državo z najbolj prijaznimi prebivalci tega planeta. Iran združuje čudovito arihekturo s toplim srcem dobrodošlice in resnično slovi kot najprijaznejša država tega sveta.
Na vprašanje, ali se je na pot varno podati z nahrbtnikom, je odgovor: seveda.
Lahko se kar pridružite Katarini, ki se na nepozabno potovanje po Perziji odpravlja za tri tedne na nizkocenovni način.
https://www.semaforum.si/posts/5223

Iran 1
5. TREKING PO UZBEKISTANU IN KIRGIZISTANU

Uzbekistan je domovina starodavnih mest, ki so globoko napolnjena s krvavo, a hkrati fascinantno zgodovino Svilene ceste. Kombinacija trekinga po hribovitem delu Kirgizistana in raziskovanja mest svilene ceste Uzbekistana, je ena izmed boljših kombinacij odkrivanja lepot bivših držav Sovjetske Zveze.
https://www.semaforum.si/posts/5247

Header 05
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Depositphotos 89596810 xl 2015m 850x400
Najlepši božični izlet v Hallstatt in okoli Wolfgangsee
Portoroz 1077
Prižigi lučk po slovenskih mestih, ki jih ne smete zamuditi
Image
Top božični izlet: Zagreb in kulinarično Zagorje
Cskp pri gimo lu i
Sobotni prižigi lučk
Screenshot 2019 11 26 at 19 44 29
Najlepši božični izlet v Trst
+