Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
SOBOTNI PRIŽIGI LUČK
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 30. november 2019

Ta teden je vse v znamenju začetka najlepšega časa v letu, mesta po Sloveniji so že na veliko pripravljena, da vstopijo v veseli december in ulice ter trge razsvetlijo z božičnimi lučmi. Marsikateri kraj je to storil včeraj, kje vse pa se lučke prižgejo danes, pa izveste v svežem blogu.

IZOLA

Vremenska napoved pravi, da vas danes na obali čaka sončen in topel dan s temperaturami do 14 stopinj, če pa bi izlet do morja radi podaljšali še do večera, se vam splača ostati v Izoli. Nocoj bo namreč to obalno mestece zažarelo v praznični podobi, ki kraju vsekakor da svoj sijaj. Lučke se v Izoli prižgejo ob 17h in če ne veste, s kom bi do tja šli, lahko družbo enostavno spoznate kar prek Semaforuma.

Cskp pri gimo lu i
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
ŠKOFJA LOKA

Iz smeri Primorske pa gremo proti Gorenjski. Škofja Loka je eno izmed najbolje ohranjenih srednjeveških mest in ta zgodovinska čarobnost bo do izraza še posebej dobro prišla v veselem decembru, ko tudi po ulicah tega mesteca zažarijo božične luči. Škofjelovčani so prav današnji dna izbrali za prižig lučk, ki se bo zgodil ob 17h, poleg tega pa se bo odprlo tudi mestno drsališče.

Kofja loka prireditve loka v snegu 1
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
CELJE

Že kar nekaj časa velja, da mesta kar malce tekmujejo med seboj, katero bo lepše praznično okrašeno in treba je priznati, da gre Celju super od rok. Mesto med veselim decembrom postane prava čarobna dežela, polna škratov, Božičkov in seveda prazničnih lučk in vonjav. Nocoj se v Celju božične luči slavnostno prižgejo ob 17h in če bi tudi vi radi bili tam, pa ne veste, s kom, dajte družbo enostavno poiskat preko Semaforuma s klikom na spodnji gumb.

Dsc 9849vb
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
LENDAVA

Za konec pa vas povabimo na najbolj oddaljen in zato toliko bolj poseben konec Slovenije. Lendava je čudovito in zeleno mesto v Prekmurju, ki pa v tem času popolnoma spremeni svoj videz in se odene v praznične luči. V mestnem parku se bodo božične luči prižgale ob 19h, celo mesto pa bo zažarelo v decembrskem sijaju.

Weekend band kulinaricna 800x445
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Ivan
M , 54 let
Nazaj na blog
Preberi še
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
4915652820 5f82c2a085 b min
Dvatisočaki, ki jih boš z lahkoto osvojil
Veliki babanski skedenj min
Neznani vrhovi Slovenije
+