Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
PRIŽIGI LUČK PO SLOVENSKIH MESTIH, KI JIH NE SMETE ZAMUDITI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 03. december 2019

Še najprej se družimo v preostanku 2019 in skupaj kukamo v prihajajoče leto pred nami. Ljudje imamo super navado, da se od starega leta poslovimo v stilu, v najlepšem božičnem vzdušju. Še veliko mest po Sloveniji nima prižganih prazničnih luči in bodo to storila ta teden. Kje morate biti in doživeti ta magičen moment, ki se zgodi enkrat na leto, si preberite v današnjem blogu.

PORTOROŽ IN PIRAN

Če v Kopru in Izoli že uživajo v prazničnih lučeh, se drugi dve mesti temu vzdušju šele pridružujeta. V Portorožu in Piranu se lučke prižgejo v petek ob 17h in če bi tudi vi radi bili del tega posebnega momenta na obali, se pofočkajte s klikom na spodnji gumb in se tja odpravite v super Semaforum družbi.

Portoroz 1077
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
dulsi
Ž , 35 let
NOVO MESTO

Dolenjska prestolnica se je prav tako odločila, da v prazničen čas vstopi ta teden, ko bo slavnostno luči prižgala v četrtek. Novo mesto bo v soju božičnih luči zasijalo ob 17h in tako dobilo čisto novo, decembrsko podobo. Bi bil tam tudi ti, pa ne veš, s kom? Ni panike, klikni spodnji gumb in spoznaj top Semaforum družbo.

Veseli december nm 5
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
MURSKA SOBOTA

Največje mesto v Prekmurju do zdaj še ni stopilo v praznično podobo, bo pa to storilo zelo kmalu. V Murski Soboti se božične luči prižgejo v petek ob 16.30 uri, takrat pa se začne tudi vso praznično dogajanje v mestu. Doživite prižig lučk malce drugače in se v srce Prekmurja odpravite v super Semaforum družbi.

Bozicna murska sobota janv
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
POSTOJNA

Za konec pa smo vam prihranili še eno posebno slovensko mestece, ki se je odločilo, da si ta teden nadene božični sijaj. Postojna bo lučke prižgala v četrtek ob 17.30, takoj po tem momentu in prazničnem sprehodu po ulicah, pa si lahko ogledate še posebno, decembrsko vzdušje v Postojnski jami.

L 167498 1
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
Steep karst cliffs of el nido in palawan adapt 1900 1
To so TOP 4 potovanja, za katera se ta hip išče družba
240214740
Najlepši izleti za valentinovo po Sloveniji
Secovljske soline solinar
Najbolj zanimivi muzeji v Sloveniji
+