Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
TOP DECEMBRSKE AKTIVNOSTI, KI SE JIH MORAŠ UDELEŽITI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 11. december 2019

Novo leto je tik pred vrati, mi pa si december še naprej polnimo z različnimi aktivnostmi, ki so aktualne ta letni čas. Na Semaforumu lahko vedno najdete kakšen zanimiv predlog, kaj početi v prostem času, v današnjem blogu pa smo za vas zbrali tiste najbolj zanimive, ki na vrsto pridejo v kratkem in jih ne smete zamuditi.

SMUČANJE

Maja je ljubiteljica smučanja in bi rada spoznala top družbo, ki se ji bo ta vikend pridružila pri najbolj priljubljeni zimski aktivnosti. Smučat se odpravlja v Avstrijo v Bad Kleinkirchheim ali na Turracher Hohe, tako da če si frej ta konec tedna, ji s klikom na spodnji gumb pošlij sporočilo.

https://www.semaforum.si/posts/17194

Place turracher hohe 14554
DANSKA

Uporabnica Angie pa smučk za svoj tokratni izlet ne misli rabiti, njena ideja je namreč, da se konec decembra odpravi raziskovat čudovito dansko pokrajino. Trenutni plan je, da se obišče glavno mesto Kopenhagen in gre proti krajem Odesa, Ribe in Aalborg. Če imaš čas med 22. in 29.12., se ji kar hitro oglasi.

https://www.semaforum.si/posts/17176

Nyhavn winter in copenhagen denmark
SMUČANJE

Če smo danes smučanje že razglasili za najbolj priljubljeno zimsko aktivnost, je prav, da izpostavimo še eno iskanje družbe za top smuko. Dejan se s prijatelji pogosto odpravi smučat na naše konce, recimo na Vogel ali Krvavec, enako rad pa obišče Avstrijo, če se pojavi kakšna ugodnejša ponudba. Bi rad smučal, pa družba vedno nima časa? Ni panike, oglasi se Dejanu in se na naslednji zimski izlet odpravite skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/17155

Ab146478d9a4d186ceea54697ff50371
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
BOŽIČNA BAJKA

Še en top predlog, kako dodatno polepšati december v Sloveniji, pa ima David. Njegova ideja je namreč, da se skupaj odpravite v Mozirje in njihov Mozirski gaj, ki se vsak december spremeni v božično bajko in je vsekakor vreden ogleda. S klikom na spodnji gumb mu pošlji sporočilo in se že kmalu skupaj odpravite v Mozirje občudovat najlepšo praznično pravljico v naravi.

https://www.semaforum.si/posts/17163

Foto: Tomo Jeseničnik

Bozicna bajka mozirski gaj winter slovenia christmas events savinjska dolina savinja valley foto tomo jesenicnik
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
4915652820 5f82c2a085 b min
Dvatisočaki, ki jih boš z lahkoto osvojil
Veliki babanski skedenj min
Neznani vrhovi Slovenije
+