Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
NAJBOLJ ZANIMIVI POHODI OB POLNI LUNI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 10. januar 2020

Semaforumke in Semaforumci, vsi ki radi potujete, brez dvoma tudi radi gledate v nebo. Na kateremkoli koncu sveta se nahajamo, stojimo pod istim, a je ob vsakem času drugačno. Nocoj, recimo, bo nebo nad tem delom Evrope razsvetlila polna luna, zato se marsikje po najbolj goratem koncu Slovenije organizirajo številni pohodi. Če bi se kateremu od njih radi pridružili, si jih dobro oglejte, na Semaforumu hitro spoznajte družbo in se še nocoj odpravite proti vrhu.

Tmp eajhp m 6fc0fc27a1b177ee getty images 950983096
POLHOGRAJSKA GRMADA

Prvi nočni pohod, na katerega se nocoj podamo, bo potekal na Polhograjsko Grmado. Zbirno mesto je v Polhovem Gradcu pri gostilni Pratkar v smeri Grmade, ki se dviga na 899 metrih nadmorske višine. Udeležba je brezplačna, lahko pa po svoji volji prispevate nekaj za planinsko društvo. Pohod bo varovan, pot pa označena.

Foto: Matej Zalar

022
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
NOČNI POHOD NA JAMNIK

Druga huda destinacija ta večer pa je pohod na Jamnik. Vrh, ki že dolgo časa navdušuje celo Slovenijo in celo ljudi izven naših meja, je prav tako atraktiven tudi pozimi in v večernem času. Nocoj imate tako priložnost, da Jamnik obiščete v obliki organiziranega pohoda ob polni luni. Dobimo se ob 17h pri gostilni "Na Razpokah" v Nemiljah, prispevek 5€ pa pokrije vodenje, topli napitek in prigrizek. Če ste ljubitelj fotografije, bo to za vas poseben izziv, pa tudi za vse ostale bo to enkratna noč. Pohod bo trajal približno eno uro.

Nocni pohod na jamnik lead izbrani dogodki visit kranj
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
NOČNI POHOD NA RATITOVEC

Za konec pa smo prihranili najbolj veličasten in zahteven pohod od vseh - vzpon na Ratitovec. Kranjski fitnes X-gym organizira omenjeni pohod, zato je zbirno mesto tudi pred telovadnico ob 19h. Nato se odpelje do Železnikov, kjer je tudi izhodišče za pohod. Vreme bo, polna luna se je napovedala, manjka samo še vaša top družba, da vse to skupaj doživite z vrha Ratitovca na 1678 metrih nadmorske višine.

Foto: Luka Murn, zluftan.si

6
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
Steep karst cliffs of el nido in palawan adapt 1900 1
To so TOP 4 potovanja, za katera se ta hip išče družba
240214740
Najlepši izleti za valentinovo po Sloveniji
Secovljske soline solinar
Najbolj zanimivi muzeji v Sloveniji
+