Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
4 ATRAKTIVNA POTOVANJA, KI JIH NE SMETE ZAMUDITI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 13. januar 2020

Že skoraj na sredini januarja smo, ko je še vedno čas, da napišete svoj seznam novoletnih zaobljub - če ga še niste. Morda v to verjamete ali ne, a si je v vsakem primeru postaviti nekaj ciljev uporabno in vas lahko pripelje do čisto novih izkušenj. Morda si želite obiskati katero od daljnih držav, pa zato do zdaj niste zbrali poguma, spoznali primerne družbe ali pa račun za potovanja ni bil dovolj poln - vsaj pri eni stvari vam lahko pomaga Semaforum, v današnjem blogu smo zbrali štiri najbolj atraktivna potovanja, ki jih ostali Semaforumci načrtujejo letos, zato se kar pogumno oglasite!

TIBET IN NEPAL

Nina ima za poletje zelo dober načrt. Odločila se je, da v treh tednih od blizu spozna državi Tibet in Nepal in to na popolnoma domač način. Če je tudi tebi blizu backpacking potovanje in spanje pri domačinih, da je potovanje še bolj autentično, potem se Nini kar hitro oglasi in že na začetku leta skupaj sestavita ta nepozaben izlet.

https://www.semaforum.si/posts/17652

INDONEZIJA

Azija pa je seveda dovolj velika, da vsak izmed nas najde svoj priljubljeni kotiček in ga še letos obišče. Lara ima tako hud plan, da že spomladi odpotuje na Bali. Raziskovanje riževih polj in treking na vulkane sta le eni od aktivnosti, ki si jih Lara želi preizkusiti, zato ji sporočilo pošlji kar zdaj - s klikom na spodnji gumb!

https://www.semaforum.si/posts/17654

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
OMAN

Za tole potovanje po moraš že pohiteti! Uporabnica Eco si želi, da bi v zabavni družbi obiskala in od blizu spoznala življenje v Omanu. Najbolj jo zanima severni del države, kjer bi se najelo vozilo in te konce dodobro prepotovalo. Si za? Potem ne čakaj, saj je rok potovanja že konec februarja.

https://www.semaforum.si/posts/17556

INDIJA

Za konec pa smo prihranili najbolj ekzotično potovanje, na katerem boste, tako kot pravi Nika, gotovo doživeli kulturni šok. Namreč, njen plan je, da se letos odpravi v Indijo in to ogromno državo spozna tako z vidika turističnih središč, kot tudi manj obiskanih krajev. Če misliš, da bi bil prava družba za spoznavanje Indije, se Niki oglasi kar zdaj.

https://www.semaforum.si/posts/17500

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+