Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
TOP AKTIVNOSTI ZA DRUŽENJE V SLOVENIJI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 22. januar 2020

Na Semaforumu druženje obožujemo. Ali gre za potovanje v daljne ali bližnje kraje, družbo za kulturno udejstvovanje ali za športne aktivnostni, mi smo za vse. A bomo v današnjem blogu ostali v Sloveniji in si pogledali, katere vse so top aktivnosti, ki jih lahko v Semaforum družbi počnete v svojem mestu!

LJUBLJANSKI MARATON

Nejc je eden izmed tistih predanih športnikov, ki se zaveda, da se je za dobre rezultate treba dobro in predvsem dovolj zgodaj pripraviti. Njegov cilj je, da letos oktobra na Ljubljanskem maratonu uspešno preteče razdaljo 42km, vabi pa te, da se mu med pripravami in treningu pridružiš.

https://www.semaforum.si/posts/17727

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
DRUŽBA ZA VOZIČKANJE

Prav tako aktivne dni pa si je zamislila Janja, ki je trenutno na porodniškem dopustu. Išče namreč družbo za vozičkanje predvsem na področju Škofljice. Če bi se tudi ti rada sprehajala s svojim najmlajšim, zraven pa se še kvalitetno pogovarjala in podružila, se Janji oglasi s klikom na spodnji gumb.

https://www.semaforum.si/posts/17738

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
ODBOJKA

Tudi Davor ima željo po aktivnem druženju in sicer bi se rad pridružil skupini za rekreativno igranje odbojke. Prihaja iz okolice Maribora, najbolj pa bi mu odgovarjala, če bi se za igro odbojke dobili v večernih urah.

https://www.semaforum.si/posts/17724

KONCERT NINE PUŠLAR

.. nanj te vabi uporabnik Trish in sicer 6.3 v ljubljanski Cvetličarni. Če imaš rad/a njeno glasbo, nimaš pa prave družbe za ta poseben večer, se Trishu oglasi kar zdaj!

https://www.semaforum.si/posts/17688

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+