Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
KAM TA VIKEND?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 25. januar 2020

Tole je zadnji januarski vikend, že naslednji bo v februarju. Upamo, da je za vami veliko prijetnih dogodivščin, verjamemo pa, da najboljše šele prihajajo. Morda se kakšna od teh zgodi že ta vikend, saj se tudi danes in jutri veliko dogaja. Kaj in kje točno, izveste v današnjem Semaforum blogu.

GRADOVI KRALJA MATJAŽA

Brez dvoma eden od top januarskih dogodkov, ki ga vsi komaj čakamo skozi vso leto, so gradovi kralja Matjaža v Črni na Koroškem. Ena od najbolj priljubljenih prireditev v Sloveniji se je začela že včeraj, trajala pa bo vse do jutri. Tudi letos boste lahko videli številne snežne mojstrovine in dočakali izbor najlepše. Bi radi umetnine v snegu videli v top družbi? Ni panike, klikni spodnji gumb in se že danes pod Peco odpravi v Semaforum družbi!

Kr bb92b259 0ef4 4421 af50 23eefb2283ed
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
gorazd
M , 58 let
INFORMATIVA

Če so gradovi kralja Matjaža ena od najbolj priljubljenih prireditev pri nas, je Informativa eden najbolj obiskanih sejmov v Sloveniji. In prav danes se odvija v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču ter zopet ponuja ogromno koristnih informacij. Izvedeli boste veliko o možnostih izobraževanja pri nas in v tujini, štipendiranju in delu nevladnih organizacij. Splača se pogledat, saj je vstop brezplačen.

O prireditvi 2
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
LJUBLJANA OPEN 2020

Ta vikend pa nekaj pomembnega dogaja tudi na področju športa. Danes se bo v športnem parku Kodeljevo odvilo "cheerleading in cheer" plesno tekmovanje. Program bo extra pester, poleg njega pa bo vmes potekal tudi srečelov, na katerem bo vsaka srečka dobitna. Vstopnina znaša 5e, vse skupaj pa se začne ob 9h zjutraj.

Org anz06842
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
ČAROVNIŠKI SPEKTAKEL

Za konec pa smo vam prišparali nekaj čisto za užitek in sicer čarovniški večer v Areni Stožice. Ne samo večer, čarovnik Imad obljublja pravi spektakel s hipnozo, čarovnijami in še marsičem. Tam bodo tudi Dunking devils, ki bodo poskrbeli za košarkaške akrobacije, dogajalo pa se bo še veliko več. Vstopnice so na voljo na vseh uradnih prodajnih mestih.

Unnamed
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
4915652820 5f82c2a085 b min
Dvatisočaki, ki jih boš z lahkoto osvojil
Veliki babanski skedenj min
Neznani vrhovi Slovenije
+