Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
TO SO TOP 4 POTOVANJA, ZA KATERA SE TA HIP IŠČE DRUŽBA
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 17. februar 2020

Kakšen se vam zdi zrak, že diši po novih avanturah in izletih, ki jih prinaša 2020? Če se že spogledujete z naslednjo avanturo in skokom v neznano, potem morate ostati z nami v današnjem blogu in preveriti, na katere vse hude destinacije se v kratkem odpravljajo Semaforumci!

FILIPINI

Lia se je odločila, da pomlad dočaka v stilu in že v marcu odpotuje na Filipine. Za približno tri tedne se odpravlja na low-budget, backpacking potovanje, polno raziskovanja. Si za? Potem se ji hitro oglasi s klikom na spodnji gumb, še prej pa lahko njeno aktivnost preveriš s klikom na spodnji link.

https://www.semaforum.si/posts/18187

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
ZANZIBAR

Če se vam zdi maj še daleč, odlično, potem imate dovolj časa, da z uporabnikom Jandom skupaj naredite načrt za potovanje na Zanzibar. On se tja odpravlja preko ugodne ponudbe, ki jo je našel na pocenipotovati.si, ti pa se mu lahko pri planiranju pridružiš že zdaj!

https://www.semaforum.si/posts/18181

TENERIFI

Semaforumce, kot kaže, že na začetku leta mikajo same eksotične destinacije, tako da je tudi Blaž našel eno. Prvomajske počitnice bi rad izkoristil za potepanje po Kanarskih otokih, natančneje, po Tenerifih in vabi te zraven, da se mu pridružiš. Kako? S klikom na spodnji gumb!

https://www.semaforum.si/posts/18158

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
ALBEROBELLO

Melita pa je našla prav tako extra zanimiv kotiček, ki pa je od vseh še najbližji. Alberobello je malo mesto v okolici italijanskega Barija, najbolj znano po belih kamnitih kočah, imenovanih "trulli". Imaš aprila čas in bi si eno od svetovnih čudes rad ogledal v top Semaforum družbi? Super, s klikom na spodnji gumb Meliti pošlji sporočilo!

https://www.semaforum.si/posts/18177

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+