Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
EVROPA, AZIJA ALI AFRIKA?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 10. april 2018

Utrujene oči. Zapreš zaslon, se pomaneš po obrazu in pogledaš na uro. Rad bi že šel spat, pa veš, da ti polna glava idej in vprašanj tega še ne bo takoj pustila. Natočiš si nekaj za spit in prižgeš televizijo. Pester dan je za teboj in vesel si, ker je šlo vse po načrtu, a ti je to vzelo veliko energije. Veš, da si boš letošnji dopust prekleto dobro zaslužil. In kje ga boš preživel? Preberi blog do konca in preveri, kje se lahko Semaforumcem pridružiš na potovanju po Evropi, Aziji ali pa celo Afriki :)

NORMANDIJA V SEPTEMBRU

Pokrajino, kjer so nekoč živeli Vikingi in kjer se skriva eden najbolj slavnih otočkov na svetu, Mont Saint Michel, se septembra odpravlja odkrivat Nina. Vabi te zraven, da si ogledata tudi trendovsko obalno mesto Le Havre, mistične razvaline gradu Chateau Gaillard ali pa še kaj drugega, tipično francoskega :)
https://www.semaforum.si/posts/6294

BACKPACKING PO MAROKU

Poznaš koga, ki si nadene ogromen nahrbtnik, se usede na vlak in že potuje nekam po svoje? Zdajle imaš priložnost spoznati Evo, ki se sredi maja odpravlja na backpacking po Maroku. Pridruži se ji na poti od svetovnega Marrakecha do obalnega mesteca Essaouira. Če vas bo šlo več, je super opcija tudi rent a car, katerega v Maroku ni problem najti :)
https://www.semaforum.si/posts/6470

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
ROADTRIP PO UKRAJINI, RUSIJI IN BALTIKU

Kaj imajo skupnega svetovno prvenstvo v nogometu, dobra družba in dolga pot domov? Roadtrip po Ukrajini in Rusiji ter čez Baltik nazaj v Slovenijo! Nanj te vabi Matjaž, v primeru, da si nogometna navdušenka in vajena potovanj. Če še nisi, pa to lahko v bistvu postaneš prav letos, piši mu
https://www.semaforum.si/posts/6464

POLETJE V ISTANBULU

Poleg tega, da je edino mesto na svetu, ki leži na dveh različnih kontinentih in da je v njem Agatha Christie napisala slavno kriminalko, »Umor na Orient Expressu«, Istanbul preseneti s podatkom, da navkljub svoji slavi ni glavno mesto Turčije. Ta čast pripada Ankari. Teja si želi spoznati prijateljico, s katero bo letos poleti odkrivala čare orienta in na ulicah Istanbula morda naredila selfija s turško superzvezdo, Kemalom iz serije Moja boš :)
https://www.semaforum.si/posts/6434

Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+