Woman black
#topdružba majice
KAM ZA PRVI MAJ?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 17. april 2018

Ko zagorijo kresovi in ko zacvetijo drevesa, to je čas, ki med ljudi prinaša posebno srečo in vznemirjenje - letošnjih prvomajskih pa se veselimo še toliko bolj. Namreč, če se zmenite, da ste v ponedeljek frej, lahko izkoristite kar pet dni odklopa. In kako ga najbolje izkoristiti? Preberi današnji blog in se priključi eni od družb pri potovanju po Evropi!:)

GRČIJA ZA SEDEM DNI

V Grčiji moraš narediti 3 stvari: Spoznati bogato zgodovino, obiskati enega od noro lepih otokov in se vsaj za eno noč prepustiti zabavi po grško. Majda bo prvomajske izkoristila prav za to in z agencijo obiskala deželo bogov. Pridruži se ji!:)
https://www.semaforum.si/posts/6571

Country greece santorini 1
EUROTRIP ZA PRAZNIKE

Najboljše stvari se zgodijo spontano. Takrat, ko ne planiramo preveč in se enostavno prepustimo. Benjamin se za prvomajske odpravlja na Eurotrip. Želi si obiskati nekaj večjih mest med Francijo in Poljsko, vse ostalo pa je stvar dogovora in dobrega vajba Priključi se mu na eurotripu in stisni gumb spodaj!
https://www.semaforum.si/posts/6492

Car insurance provo
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
ENOSMERNA DO BARCELONE

Pet dni se da preživet na vsaj dva načina. Lahko ti jih mine počasi, od ponedeljka do petka v službi, lahko pa se usedeš v avto in si v petih dneh v Španiji. Točno to za prvomajske načrtuje Jakob, ki ga bo pot odnesla po Azurni obali vse do Barcelone. A pazi to, roadtrip je enosmeren - Jakob ne planira potovanja nazaj. Če si iskal znak za spremebo v življenju, je morda to to. Lahko pa je le prijeten izlet – v obe smeri
https://www.semaforum.si/posts/6568

1491594376304
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
PRVOMAJSKE PO SVOJE

Teja si je letošnji oddih zamislila takole: Za približno štiri dni si med prvomajskimi počitnicami, v dobri družbi, želi odpotovati do najlepših krajev v Evropi. Razmišlja o Španiji in Portugalski, Belgiji in Nizozemski ali pa celo Veliki Britaniji. Pomagaj ji izbrati in se ji oglasi
https://www.semaforum.si/posts/6461

Dicas roadtrip
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Parenzana magic 1030x686
Top Semaforum aktivnosti, za katere moraš slišati
Glorun
Kam za vikend?
Zapotoski slapovi 800x800
Top Semaforum izlet: Trenta
171673 stersruten copyright wwwnaturaaktivcom
Top športno poletje
Wr spd
Najboljši vikend dogodki
+