Woman black
#topdružba majice
IDEJE ZA IZLET V CELJU
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 21. april 2018

Dobra rutina se priporoča vsakomur. Recimo jutranja – zgodaj se vstaneš, oprhaš s svojim najljubšim gelom za tuširanje, imaš pa še dovolj časa za dober zajtrk. A tako kot vse v življenju, tudi rutina potrebuje svoje nasprotje, da je v ravnovesju – in to je spontanost. Preberite si, kje se lahko odklopite in napolnite baterije, ko ste v Celju!:)

STARI GRAD NA GRAJSKEM HRIBU

Kot filmska kulisa nad knežjim mestom, ki ga potihoma še vedno čuva - Stari grad je eden od simbolov Celja. Poleg simbolne vrednosti, pa za meščanke in meščane predstavlja točko oddiha. Pešpot nas vodi skozi gozd, ki se tik pod gradom malo povzpne in pripelje do vrha. Ta nam sprehod poplača z lepim razgledom na del Posavskega hribovja in na mesto pod nami. Če pa je na naši strani še vreme, se vidi tudi dobršen del Alp.

Timthumb php
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
GRMADA NAD CELJEM

Vsako mesto ima svoj najbolj priljubljen hrib in v Celju je to Grmada. Dobrih 700 metrov visoka se skriva v južnem delu mesta nad vasjo Zagrad in nam nudi enkraten razgled na Posavsko hribovje, Stari grad in Celje ter ob lepem vremenu še na Alpe, Karavanke in Pohorje. Poleg tega pa nas na Grmadi čaka še zvonček želja, da si lahko tak dan zaželimo še enkrat :)

Sunset friends wild camping dartmoor meldon reservoir
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Andrej
M , 37 let
Maja
Ž , 30 let
CELJSKA KOČA

Če med Celjankami in Celjani Grmada velja za najljubšo goro, je Celjska koča po priljubljenosti takoj za njo. Do nje vas skozi gozd vodi poučna gobarska pot, z vrha pa lahko občudujete razgled prav na Grmado. Pozimi se hrib spremeni v smučišče, nič manj pa ni živahno tudi v toplih dneh, ko lahko popoldne aktivno preživite na bobkart stezi ali v pustolovskem parku.

Zunanjost 1633x
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
MESTNI GOZD

Veliko ljudi vam bo pritrdilo, če boste rekli, da vam že kratek sprehod po naravi odžene dneva stres. In Celje ob reki Savinji skrbno čuva pravi zaklad – mestni gozd. Po njem se skrivnostno vije na kilometre gozdnih poti, ena od teh pa vas bo pripeljala tudi do, pazte to, največje hiške na drevesu v Sloveniji. Če si želite hitrega odklopa in napolnit pljuča s svežim zrakom, je tole prava destinacija za vas :)

42c1cd4aae41f1ad6796c9d1ed01502c 678x381
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Parenzana magic 1030x686
Top Semaforum aktivnosti, za katere moraš slišati
Glorun
Kam za vikend?
Zapotoski slapovi 800x800
Top Semaforum izlet: Trenta
171673 stersruten copyright wwwnaturaaktivcom
Top športno poletje
Wr spd
Najboljši vikend dogodki
+