Woman black
#topdružba majice
NAJBOLJ ZDRAVILEN IZLET
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 01. junij 2018

Sobota je super dan - dokaz, da najboljše stvari pridejo na koncu. In ker tudi na Semaforumu obožujemo sprostitev, te s posebnim vlakom vabimo na top izlet. Zdraviliški vlak te ob sobotah odpelje do dveh zdraviliških točk, v Laško in v Podčetrtek, da bo vikend takšen, kot mora biti:)

LAŠKO

Nekateri kraji imajo srečo. Laško je šolski primer tega, da mesto ne rabi biti med največjimi na svetu, da bi se v njemu veliko dogajalo. Vsako leto nas tja povabi festival »Pivo in cvetje«, saj je Laško seveda dom najbolj znanega Zlatoroga. Ob reki Savinji, ki teče skozi kraj, je urejeno čudovito sprehajališče z veliko zelenimi površinami, poleg sprehoda pa mesto nudi še eno možnost odklopa. Thermana je čudovit vodni park, ki je zelo priljubljen tako med domačini, kot tudi obiskovalci iz tujine. Ko se tja odpravite z zdraviliškim vlakom, lahko izkoristite top popuste. Katere, preverite tule: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/izleti-in-prireditve/zdraviliski-vlak

114706880
KO STE V LAŠKEM

Tudi mala mesta imajo kar nekaj za ponuditi in ko ste v Laškem, se lahko odpravite do gradu Tabor, odkoder uživate v lepem razgledu. Zelo zanimiv je obisk samostana Jurklošter, lahko pa si privoščite tudi turnejo po muzejih, saj vas v Laškem čakajo kar štirje.

Img 5914a51223b35ce708
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
PODČETRTEK

Sloveniji lahko rečemo, da je zelena, mala ali priročna, lahko pa bi ji rekli tudi, vodna. Posebno bogat z zdravilnimi vodami je vzhodni del države in ena najlepših točk, ki se tega dobro zaveda, so Terme Olimia v Podčetrtku. Tudi vi lahko danes dan izkoristite za razvajanje in polnjenje baterij, poleg tega pa z zdraviliškim vlakom ujamete še poseben popust. Kako do njega, izveste z enim klikom na http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/izleti-in-prireditve/zdraviliski-vlak

Terme olimia
KO STE V PODČETRTKU

Čisto normalno in popolnoma razumljivo je, če se boste odločili cel dan preživiti po bazenih, savnah in jackuzzijih, a za vsak slučaj, za tiste prave avanturiste, tudi Podčetrtek ponuja nekaj luškanih destinacij nedaleč stran. Zelo blizu, v vasici Olimje si tako lahko ogledate mogočen, miren in zgodovinsko bogat samostan, le streljaj stran vas z domačimi dobrotami razvaja čokoladnica, lahko pa se prepustite tudi domišljiji in pobegnete v deželo čarovnic.

4995618756 5f03149d0b b
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Img 20190822 084924 489
Solčavska panoramska cesta
Parenzana magic 1030x686
Top Semaforum aktivnosti, za katere moraš slišati
Glorun
Kam za vikend?
Zapotoski slapovi 800x800
Top Semaforum izlet: Trenta
171673 stersruten copyright wwwnaturaaktivcom
Top športno poletje
+