Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
TOP POLETNI KONCERTI V BLIŽINI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 15. junij 2018

Zmečkana srajca. Oh, pa tudi majica ne izgleda nič bolje. Nimam niti časa za likanje, preveč se mudi v službo. Takšna jutra nas lahko nehote spravijo v stres, najbolje pa se ga znebimo takrat, ko takšnih skrbi nimamo. Preveri, kje boste lahko to poletje v raztrgani majici plesali, peli in švicali – tole so top koncerti v bližini:)

BEYONCE & JAY Z V MILANU (6.7)

6ur vožnje je od Slovenije oddaljena modna prestolnica Italije, z eno najbolj znanih katedral na svetu, »Duomo di Milano«. Milano je večkrat tudi mesto svetovnih koncertov in julija bosta na stadionu San Siro nastopala Beyonce in Jay Z. Na Semaforumu spoznaj družbo in se skupaj odpravite na roadtrip do Milana:)

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
IRON MAIDEN V ZAGREBU (24.7)

Zagreb je mesto, ki skozi zadnja leta doživlja velik razvoj v turizmu in prepoznavnosti po svetu. K temu gotovo prispevajo tudi številna svetovna imena, ki v hrvaški prestolnici nastopijo - Zagrebška arena lahko sprejme tudi več kot 20.000 ljudi. Doživite čar največjega mesta na Hrvaškem in se tja odpravite julija na koncert Iron Maiden in se s Semaforum družbo pridružite metal spektaklu. Da pa boste na koncertu popolnoma sproščeni in da boste tudi do tja prišli ugodno in varno, predlagamo, da se v Zagreb odpravite z busom. Karte za bus lahko naročite kar prek spleta in to z enim klikom na https://www.ap-ljubljana.si

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
JUSTIN TIMBERLAKE NA DUNAJU (18.8)

Že skozi zgodovino je Dunaj igral pomembno vlogo. Tam so stale najboljše šole, se dogajale vse pomembne reči iz sveta umetnosti, danes pa se glede slednjega ni veliko spremenilo. Znano je, da se na Dunaju ustavi veliko najbolj znanih glasbenikov in konec avgusta tja prihaja Justin Timberlake. Top pop koncerta v Areni Stadthalle se lahko udeležite tudi vi in se do avstrijske prestolnice odpravite skupaj s Semaforumci:)

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
RICKY MARTIN V BUDIMPEŠTI (4.9)

Veliko ljudi se v Budimpešto odpravi, ker je blizu, cene so za nas veliko bolj ugodbe, dobra zabava pa v centru mesta čaka v vsakem klubu. Glavno mesto Madžarske pa pritegne tudi s številom dobrih koncertov in tako na začetku septembra v njihovo Areno Papp László prihaja Ricky Martin. Predlagamo, da privarčujete pri prevozu in se do tja udobno ter skupaj pripeljete z busom! Preverite, kako da vozovnic na https://www.ap-ljubljana.si/mednarodne-povezave/

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+